Nejprodávanější knihy v roce 2020
partnerství

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku - 11%
(1x)
Allan a Barbara Peasovi, autoři světově proslulého bestselleru Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách, ve své nové vtipné příručce převádějí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a přinášejí odpovědi na otázky, jak najít skvělého partnera a zajistit si spokojenou budoucnost, jak naložit s nevěrným partnerem, co muže a ženy vzrušuje a co je naopak odrazuje, nebo co dělat, když už nefunguje vzájemná přitažlivost.
partnerství

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

269 Kč
239 Kč
Terapie sdílením 2: Valentýnská edice
(1x)
Ester Geislerová a Josefina Bakošová zahájily na sociálních sítích revoluci. Zveřejnily několik mrazivých a zároveň cynický úsměv vzbuzujících vět, kterými se jistý muž rozešel s jejich kamarádkou.
partnerství

Terapie sdílením 2: Valentýnská edice

239 Kč
Jak rozdojit kozla - 11%
Kniha „ Jak rozdojit kozla „ je praktickým návodem, jak získat od mužů vše, po čem žena touží. Ať už se jedná o lásku, porozumění , ale i obdiv nebo dárečky , kterými jí muž projevuje svůj vztah.
partnerství

Jak rozdojit kozla

351 Kč
312 Kč
Anatomie lásky - 11%
Vztahy otec-dcera, matka-syn a jejich trvalé důsledky. Psycholog a zkušený odborník na partnerské vztahy ve své Anatomii lásky uvádí předpoklady pro vytvoření vztahu, který by bylo možno za šťastnou lásku označit.
partnerství

Anatomie lásky

323 Kč
287 Kč
Bůh má sex rád - 11%
Stanovisko církve k otázkám spojeným se sexem bylo v dějinách vždy jednoznačné: veškeré sexuální aktivity mimo manželství jsou hříšné. A tak své boje v této oblasti skrýváme.
partnerství

Bůh má sex rád

206 Kč
183 Kč
Muži to rádi oblé
Mohla by se dnes Marilyn Monroe se svými mírami stát hollywoodskou hvězdou?
partnerství

Muži to rádi oblé

89 Kč
Ženy, které jedí ve svitu Luny - 11%
(1x)
Díky citlivému přístupu autorky, jejímu moudrému vhledu a jasnému a srozumitelnému výkladu odhalíme kořeny poruch příjmu potravy, porozumíme jejich fungování a zjistíme, že dokonce mají svůj účel.
partnerství

Ženy, které jedí ve svitu Luny

268 Kč
238 Kč
A Foreigner’s Guide to Czech Family Law - 11%

This practical handbook about Czech family law is designed for the general public, especially for those in love, for engaged couples, partners, couples that are breaking up or divorcing, and for the interested public, such as parents.

partnerství
Ukázky

A Foreigner’s Guide to Czech Family Law

233 Kč
207 Kč
Zvíře nadržené - 11%
Deset kapitol knihy Zvíře nadržené neobchází žádná tabu již proto, že si je autor nepřipouští. Zdaleka si nevšímá jen různých forem párového soužití, ale také toho, kde jsou v sexu hranice normality a kdy je třeba mluvit o sexuálním nebezpečí.
partnerství

Zvíře nadržené

158 Kč
140 Kč
150 věcí, které musíte společně zažít - Bucket list pro novomanžele - 11%
Tato kniha patří všem zamilovaným párům, kteří chtějí svůj život i svoji lásku užívat plnými doušky.
partnerství

150 věcí, které musíte společně zažít - Bucket list pro novomanžele

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 119 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>