Nejprodávanější Kniha v roce 2020
zoologie

Mámino poslední objetí
Díky knize Mámino poslední objetí se srdce a mysl čtenářů stanou vnímavější vůči hlubokému propojení mezi lidmi a zvířaty a promění jejich pohled na život okolo nás.
zoologie

Mámino poslední objetí

314 Kč
Objevuj svět zvířat – Podivní, divocí, úžasní! - 11%
Zapomeňte na klasickou encyklopedii plnou notoricky známých skutečností! Profesor Tim Flannery už dokázal mnohé: objevoval nové živočichy, vykopával kosti dinosaurů nebo se potápěl v řekách plných krokodýlů.
zoologie

Objevuj svět zvířat – Podivní, divocí, úžasní!

359 Kč
319 Kč
Velká kniha opeřené havěti - 11%
(1x)
Chceš vědět, proč jsou plameňáci růžoví, proč papuchalk podupává nohama nebo kolikrát za sekundu mávnou kolibříci křídly? To budeš koukat... V knize se skrývají nejen odpovědi na tyto otázky, ale i spousta další zábavy.
zoologie

Velká kniha opeřené havěti

269 Kč
239 Kč
Moudrost starých psů - 11%
(1x)
Psi jsou úžasní – v každém věku! Život se starým psem nám otevírá oči a srdce víc, než si umíme představit. Staří psi nás mohou mnohému naučit.
zoologie

Moudrost starých psů

359 Kč
319 Kč
Všechno o pírku - 11%
Pod stromem leží pírko. Komupak asi patří?
zoologie

Všechno o pírku

242 Kč
215 Kč
Na svou první velrybu nikdy nezapomeneš
Je jedno, jak dlouho o tom člověk sní a jak dobře se na to připraví – první setkání s velrybou nebo s delfínem je pro každého jedinečným zážitkem, který se vám nesmazatelně zapíše do duše.
zoologie
Ukázky

Na svou první velrybu nikdy nezapomeneš

89 Kč
Stopy zvířat v životní velikosti - 11%
Určovat stopy zvířat není tak jednoduché, jak by se zdálo. Tato knížka vám, díky výstižným a přesným kresbám, které zobrazují každou stopu ve stutečné velikosti, pomůže zvířata dobře určit.
zoologie

Stopy zvířat v životní velikosti

269 Kč
239 Kč
Motýli - 11%
Příručka pro obdivovatele motýlů přináší informace o evropských denních i nočních motýlech ve všech jejich vývojových stadiích. Zmiňuje se i o chovu motýlů z vajíček, housenek a kukel. Upozorňuje na vzácné a ohrožené druhy i možnost jejich ochrany.
zoologie

Motýli

341 Kč
303 Kč
Stezkami záhadných zvířat - 11%
(1x)
Vzrušující výpravy po stopách neznámých zvířat! Dávno neplatí Cuvierův názor ze začátku 19. století, že všechna velká zvířata žijící na této planetě byla již objevena a popsána. Stále jsou objevovány nové druhy živočichů, velkých i malých.
zoologie

Stezkami záhadných zvířat

359 Kč
319 Kč
Lesní ptáci - 11%
Lesní ptáci jsou přirozenou ekologickou skupinou, která patří k druhově nejbohatším. Při jarní jitřní návštěvě lesa vidíme a hlavně slyšíme nejrůznější ptačí druhy. Kniha nás seznamuje s těmito opeřenými obyvateli lesa.
zoologie

Lesní ptáci

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 133 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>