Nejprodávanější Kniha v roce 2020
objevování vesmíru

Sny o mnohosti světů - 11%
Publikace Sny o mnohosti světů srovnává obraz vesmíru v díle jezuitského polyhistora Athanasia Kirchera (1602–1680) Itinerarium extaticum (1656) a jednoho ze zakladatelů Royal Society Johna Wilkinse (1614–1672) The Discovery of a World in the Moon.
objevování vesmíru

Sny o mnohosti světů

170 Kč
151 Kč
Tajemství vesmíru odhaleno
(10x)
Kniha přináší, na základě nových, vědě zatím neznámých důkazů, novou vizi zániku, vzniku a současného stavu vesmíru, podstaty hmoty a prostoru, gravitace a mnoha dalších dějů ve vesmíru. Přináší i nové objevy, není však v souladu s dnešní vědou.
objevování vesmíru

Tajemství vesmíru odhaleno

179 Kč
Realita VESMÍRU
Kniha vysvětluje, a to velmi srozumitelně, obraz vesmíru v jeho realitě a obraz člověka v něm.
objevování vesmíru

Realita VESMÍRU

134 Kč
Jak vesmír přišel ke svým skvrnám - 11%
(2x)
Jedna z nejvýraznějších osobností soudobé kosmologie rozvíjí ve své knize hypotézu o tom, že vesmír je prostorově konečný, přestože nemá žádné hranice.
objevování vesmíru

Jak vesmír přišel ke svým skvrnám

268 Kč
238 Kč
Tajemství vesmírné stanice - 11%
Jaký je život na vesmírné stanici? Rozsviť si pod stránkou baterku a podívej se… Co astronauti ve vesmíru dělají? Co jedí? Kde spí? Co si oblékají? S každým otočením stránky uděláš další krok vstříc vzrušujícímu poznání života na vesmírné stanici.
objevování vesmíru

Tajemství vesmírné stanice

116 Kč
103 Kč
Malá kniha velkých náhod - 11%
Britský geometr John Martineau nabízí velmi neortodoxního průvodce naší sluneční soustavou.
objevování vesmíru

Malá kniha velkých náhod

203 Kč
180 Kč
Učenci a šarlatáni - 11%
Sotva se u nás najde někdo, kdo by neznal legendární film Císařův pekař a pekařův císař. Nelze si na něj nevzpomenout při četbě této knihy. Pojednává o tom, jak se naši předkové učili poznávat svět kolem sebe a jaké nástroje k tomu používali.
objevování vesmíru

Učenci a šarlatáni

305 Kč
271 Kč
Mars - 500 - 11%
Kniha seznamuje čtenáře s východisky, okolnostmi, průběhem a výsledky nejdelší simulace kosmického letu, jaká byla doposud realizována. Příběh první úspěšné „mise“ šestičlenné mezinárodní posádky na planetu Mars je popisován z mnoha různých pohledů.
objevování vesmíru

Mars - 500

356 Kč
316 Kč
Osudová přitažlivost gravitace - 6%
Osudová přitažlivost gravitace popisuje, jak byly tyto nesmírně hmotné, ale neviditelné objekty objeveny a co nám jejich existence říká o vývoji vesmíru. Knihu doplňuje množství názorných ilustrací a fotografií.
objevování vesmíru

Osudová přitažlivost gravitace

423 Kč
398 Kč
Slunce - 11%
Publikace o Slunci vychází jako dvojník k již známé knize o Měsíci. Jejím smyslem je ukázat, že Slunce není tak nudné, jak na první pohled vypadá.
objevování vesmíru

Slunce

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 52 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>