Nejprodávanější tituly v roce 2020
horory

Mrtvá zóna
(1x)
Mrtvá zóna je napínavý a dobrodružný příběh, odehrávající se na pozadí skutečných historických událostí v USA v sedmdesátých letech dvacátého století. Je v pořadí teprve pátým publikovaným románem Stephena Kinga - a stále patří k jeho nejúspěšnějším.
horory
Ukázky

Mrtvá zóna

249 Kč
Strážci zákona
(1x)
Ve Wentworthu v Ohiu panuje horké letní odpoledne a v Topolové ulici je všechno jak má být. Jediná věc, která zcela nezapadá do obrazu, je červená dodávka, která vyčkává s běžícím motorem na kopci.
horory

Strážci zákona

333 Kč
Tramvaj č. 1852
Představme si, že v roce 1934 obdrží spisovatel H. P. Lovecraft dráždivou výzvu k napsání povídky pro avantgardní literární časopis Erotesque. Je mu nabídnut velkorysý honorář a příslib, že jeho dílo bude vydáno pod pseudonymem.
horory

Tramvaj č. 1852

197 Kč
Právo nálezce
Jakou moc má vyprávění příběhů a jak může literatura zasáhnout do života? John Rothstein je věhlasný spisovatel, ale už léta nic nepublikoval. A jeho věrný čtenář Morris Bellamy zuří!
horory

Právo nálezce

360 Kč
Podivné historky ze života
(1x)
Od severního polárního kruhu přes moravskou megapoli až po království Tropikálů Přímořských, krajinami falešných proroků, rozumbradiček a uplakaných starců, tudy nás proveze vypravěč Arnošt Goldflam.
horory
Ukázky

Podivné historky ze života

300 Kč
Lidožrouti z Lízátkova
(1x)
Lidožrouti z Lízátkova jsou sladce surové bizarro o zvláštních krvelačných bytostech z podzemí, které přes den, kdy jsou dospělí v práci, rafinovaně útočí na nic netušící děti.
horory

Lidožrouti z Lízátkova

197 Kč
Ve světle nebo ve stínu
Patnáct světoznámých prozaiků se nechalo inspirovat dílem Edwarda Hoppera a na jeho motivy napsali každý svůj originální příběh. Další připojila Gail Levinová, kunsthistorička a známá odbornice na Hopperovo dílo.
horory
Ukázky

Ve světle nebo ve stínu

341 Kč
Pátá čtvrtina
Deset u nás dosud nevydaných povídek (a bonus autorem vřazený za poznámky) z konce osmdesátých a začátku devadesátých let jsou opětovným důkazem Kingova vypravěčského umění a netradičních nápadů.
horory

Pátá čtvrtina

315 Kč
Berserk 1
(1x)
Osudový, krvavý příběh s prvky romantiky a velkou porcí akce! Dospělá fantasy, která si získala davy fanoušků, televizní seriál, celovečerní filmy i počítačové hry! Hrdinou je Guts, Černý šermíř, obávaný bojovník, o kterém se raději nemluví nahlas.
horory

Berserk 1

269 Kč
Křižovatky
(1x)

Žánrově patří Křižovatky k westernu-hororu. Jsou tu „praví“ chlapi i padouši, krásné ženy a jeden zelenáč, hrají se karty a hodně se střílí. Ale protože tuto knihu napsal Jack Ketchum, buďte si jisti, že všechno bude trochu jinak. Hodně jinak.

horory

Křižovatky

151 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 153 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 16 > >>