Nejprodávanější tituly v roce 2020
pop

Bonnie Tyler
Zpěvačka Bonnie Tyler, vlastním jménem Gaynor Hopkins, se proslavila vroce 1977 singly „Lost In France“ a „More Than A Lover“.
pop

Bonnie Tyler

197 Kč
Bourák (soundtrack k filmu)
Hudbu pro film Ondřeje Trojana složil Roman Holý a společně s Pavlem Mrázkem napsal všechny texty. Zpívají Matěj Ruppert, Tereza Černochová, Žofie Dařbujánová a Roman Holý. Mezi 15 skladbami jsou vypalovačky, taneční pecky i romantické písničky.
pop

Bourák (soundtrack k filmu)

287 Kč
Carla Bruni
Carla Bruni-Sarkozy rozená Carla Gilberta Bruni Tedeschi je francouzská modelka a zpěvačka italského původu, manželka bývalého francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho.
pop

Carla Bruni

350 Kč
Heaven & Hell
Amanda Ava Koci, známá spíše jako Ava Max, je americká popová zpěvačka a textařka albánského původu.
pop

Heaven & Hell

413 Kč
Moje zapomenuté ploužáky
Michal David sestavil album ze svých oblíbených pomalých písní, ke kterým má blízký vztah a které neprávem zůstaly ve stínu jeho velkých hitů.
pop

Moje zapomenuté ploužáky

287 Kč
První kapelní
Písničkář Pekař debutoval v roce 2016 albem #Pekař a vzápětí za něj zaslouženě získal cenu Objev roku v anketě popularity Český slavík Mattoni, titul Objev roku si odnesl i z Hudebních cen rádia Evropa 2.
pop

První kapelní

332 Kč
Som flegmatik, ale optimista
Dvacetiletá talentovaná slovenská zpěvačka Barbora Piešová se do povědomí dostala jako vítězka posledního ročníku Česko-Slovenské SuperStar.
pop

Som flegmatik, ale optimista

314 Kč
TOP20.CZ 2020/2
Další pokračování úspěšné kompilace, která mapuje nejhranější hity na českých a slovenských rádiích, tentokrát za období druhé poloviny roku 2020.
pop

TOP20.CZ 2020/2

278 Kč
Zelená pošta
První společný projekt Pavola Hammela a Mariána Vargy po jejich rozchodě je svým způsobem albem skupiny Collegium Musicum s Hammelem jako zpěvákem.
pop

Zelená pošta

242 Kč
Život IMT Smile
Jedinečná výberovka mapuje život v hudbe slovenského fenoména IMT Smile. Album obsahuje skladby v live verziách, ktoré fanúškovia milujú ( Niekto ako kráľ/ A ja taka dzivočka). Piesne, ktoré nevyšli na albume IMT Smile - Hej Sokoly!
pop

Život IMT Smile

323 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 201 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 > >>