Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
počítače

Programování v Excelu 2007 a 2010 - 20%
Jako všechny předchozí verze Excelu, je i nejnovější verze Excel 2010 vybaven editorem a vývojářskými nástroji jazyka Visual Basic for Application.
počítače
Ukázky

Programování v Excelu 2007 a 2010

220 Kč
176 Kč
Provozujte IT jinak - 20%
Kniha prezentuje holistický přístup k agilnímu a štíhlému (Lean) provozu a údržbě, který je postaven na zkušenostech z denní praxe. V prvním oddíle jsou definovány pojmy a současné problémy oblasti provozu a údržby IT systémů.
počítače
Ukázky

Provozujte IT jinak

601 Kč
481 Kč
Word 2010 - 20%
V této knize se čtenář doví vše podstatné o aplikaci MS Word 2010. Popisují se zde všechny základní informace o tom, jak program spustit, jak se orientovat v jeho prostředí a jak vkládat, upravovat a zpracovávat data.
počítače
Ukázky

Word 2010

195 Kč
156 Kč
Cocoa - 20%
(1x)
Nová učebnice programování počítačů Apple Macintosh vás naučí používat standardní vývojové nástroje Apple včetně bohatých prostředků pro vizuální programování, jež prostředí Cocoa nabízí.
počítače
Ukázky

Cocoa

223 Kč
178 Kč
CorelDRAW X4 - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s novou verzí populárního grafického programu. Zkušení uživatelé i úplní začátečníci v ní naleznou řadu praktických informací a rad, které jim umožní rychlé seznámení s programem a zvýšení produktivity práce.
počítače
Ukázky

CorelDRAW X4

174 Kč
139 Kč
Excel 2007 v příkladech - 20%
Druhé vydání úspěšného bestselleru známého českého odborníka na kancelářské programy. Autor má velké praktické zkušenosti s vyučováním Excelu, a to jak na střední škole, tak v kurzech pro uživatele počítačů z praxe.
počítače
Ukázky

Excel 2007 v příkladech

160 Kč
128 Kč
Objektové programování - 20%
(1x)
Na rozdíl od ostatních publikací, věnovaných konkrétnímu jazyku a prostředí a trpících jejich omezeními, vás tato kniha naučí obecným pravidlům objektového designu, objektové analýzy, objektového programování - a objektového myšlení.
počítače
Ukázky

Objektové programování

223 Kč
178 Kč
Open Source software - 20%
Cílem publikace je představit čtenářům charakteristiku open-source software a otevřených formátů. Hlavní důraz bude kladem především na posílení bezpečnosti informačních systémů díky využívání open source software.
počítače
Ukázky

Open Source software

139 Kč
111 Kč
Oracle - 20%
Databázový systém Oracle je jedním z nejdokonalejších systémů pro správu obsáhlých datových struktur. Jde o nejpokrokovější a moderní databázi s řadou nadstandardních možností a přístupem z různých programátorských prostředí.
počítače
Ukázky

Oracle

202 Kč
162 Kč
Rodinná fotografie s digitálním fotoaparátem - 20%
Kniha Rodinná fotografie s digitálním fotoaparátem patří do každé rodiny, která vyměnila klasický fotografický aparát za digitální. Poradí, jak jednoduše a snadno fotografovat.
počítače
Ukázky

Rodinná fotografie s digitálním fotoaparátem

223 Kč
178 Kč
Algoritmy v jazyku C a C++ - 20%
Čtenář bude po přečtení knihy znát nejdůležitější algoritmy a také si prohloubí znalost jazyka C i schopnost samostatné tvorby algoritmů. Knihu mohou využít středoškolští i vysokoškolští studenti technických, ekonomických i přírodovědných směrů.
počítače
Ukázky

Algoritmy v jazyku C a C++

174 Kč
139 Kč
Biometrie a identita člověka - 20%
Dostává se vám do rukou zcela jedinečná a neopakovatelná kniha. V devatenácti kapitolách jsou detailně rozebrány jednotlivé biometrické metody a aplikace (bertilonáž, otisky prstů a dlaní, geometrie tvaru ruky, krevního řečiště dlaně i hřbetu ruky, DNA..).
počítače
Ukázky

Biometrie a identita člověka

678 Kč
542 Kč
DirectX - 20%
Ať už jste či nejste programátor, který pracuje na vývoji těch nejpokročilejších a nejdokonalejších multimédií či her současnosti, pak se při jejich tvorbě pro Windows nebo XBox stručně řečeno bez kvalitní znalosti DirectX neobejdete.
počítače
Ukázky

DirectX

209 Kč
167 Kč
eGovernment bezpečně - 20%
Ať už jste občanem, který se o elektronický styk s úřady zajímá, student oborů veřejné správy či přímo ve státní správě přímo pracujete a přicházíte do styku s úřady prostřednictvím nejmodernějších technologií, internetu a elektronické korespondence.
počítače
Ukázky

eGovernment bezpečně

223 Kč
178 Kč
Access 2007 - 20%
Každý začátečník, kterého čeká první krok do světa databází, ocení tuto jednoduchou a snadno srozumitelnou knihu, jež ho bez váhání a zbytečné teorie rovnou uvede do klíčové problematiky relačních databází.
počítače
Ukázky

Access 2007

149 Kč
119 Kč
Hardware pro začátečníky - 20%
Nemusíte být ani začátečník v práci s počítačem, ani uživatel s pokročilými znalostmi software, aby vás na adresu hardware netrápila vyjádření vašeho okolí či tisku ve stylu: "kdo by to neznal" či "jak jistě víte".
počítače
Ukázky

Hardware pro začátečníky

149 Kč
119 Kč
CorelDRAW 12 - 20%
Publikace CorelDRAW 12 popisuje novou verzi populárního grafického vektorového programu kanadské společnosti Corel. Díky novým funkcím se CorelDRAW velmi přibližuje aplikacím, které jsou určeny pro práci s webovou grafikou.
počítače
Ukázky

CorelDRAW 12

153 Kč
122 Kč
HTML - tvorba jednoduchých internetových stránek - 20%
Každý z uživatelů internetu jednou zatouží po tom, aby si vytvořil vlastní www stránku. Jak rychle a efektivně svoji touhu po vlastních webových stránkách realizovat vysvětluje již druhé, aktualizované a doplněné vydání této publikace.
počítače
Ukázky

HTML - tvorba jednoduchých internetových stránek

149 Kč
119 Kč
CorelDRAW 11 - 20%
Kniha popisuje novou českou verzi populárního grafického vektorového programu kanadské společnosti Corel. Díky řadě nových funkcí se CorelDRAW 11 velmi přibližuje aplikacím, které jsou určeny pro práci s webovou grafikou.
počítače
Ukázky

CorelDRAW 11

167 Kč
134 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 99 položek
<< < 1 .. 3 4 5