Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
osobní rozvoj

Fake - 20%
Ve své nové knize nás chce autor naučit, jak rozpoznávat pravdivé informace od těch lživých a vymyšlených, které často nekriticky přijímáme kvůli své slabé finanční gramotnosti a stáváme se tak snadnou obětí různých institucí.
osobní rozvoj
Ukázky

Fake

279 Kč
223 Kč
Jak žít dobrý život - 20%
Představte si, že takhle sedíte se starším (moudřejším) rodinným přítelem třeba v kavárně u šálku silného espressa, a jak už to tak chodí, stěžujete si mezi řečí na X, Y, Z: pracovní, srdeční či rodinné problémy, zdravotní, finanční, psychické ...
osobní rozvoj
Ukázky

Jak žít dobrý život

219 Kč
175 Kč
Základy BDSM pro začátečníky - 20%
(1x)
Příručka Základy BDSM pro začátečníky, psaná velmi čtivou a srozumitelnou formou autorkou, jež se dvacet let pohybuje v tomto pestrém světě, vám poskytne popis všech rolí, odlišných vztahů v BDSM, běžně používaných termínů a ještě mnohem více.
osobní rozvoj
Ukázky

Základy BDSM pro začátečníky

99 Kč
79 Kč
Čtyřhodinový pracovní týden - 20%
(2x)
Peníze mají hodnotu jen tehdy, pokud máte čas si je užít. Strávíte-li své mládí v kanceláři, nejsou Vám k ničemu...
osobní rozvoj
Ukázky

Čtyřhodinový pracovní týden

279 Kč
223 Kč
Ukliďte si v hlavě - 20%
Díky cvičením z této knížky můžete jen za deset minut denně zcela změnit svůj život! Ukáže vám, jak praktikovat jednoduchá meditační cvičení a všímavost v každodenním životě. Zpřístupňuje meditaci každému, kdo stojí o pořádek v hlavě a šťastný život.
osobní rozvoj
Ukázky

Ukliďte si v hlavě

229 Kč
183 Kč
Osobní finance - 20%
Potřebujete návod, jak mít pod větší kontrolou svoje finanční prostředky? Chcete část z nich vhodně investovat a potřebujete návod, jak to udělat co nejlépe? Zorientujte se ve vlastních financích a co nejúčelněji je využijte, aby vám vydělávaly!
osobní rozvoj
Ukázky

Osobní finance

297 Kč
238 Kč
Antropoložka na Marsu - 20%
(2x)
Doktor Oliver Sacks na své průzkumné cestě za poznáním mozku a lidské psychiky tentokrát opustil nemocnici a vydal se za svými pacienty do prostředí, kde opravdu žijí.
osobní rozvoj
Ukázky

Antropoložka na Marsu

165 Kč
132 Kč
Hluboká práce - 20%
(4x)
Hluboká práce vám umožní rychle pochopit složité koncepty a vytvářet lepší výstupy v kratším čase, díky čemuž se zlepšíte v tom, co děláte, a získáte pocit skutečného naplnění z mistrně odvedené práce. Jde vlastně o jakousi superschopnost („nové IQ“)
osobní rozvoj
Ukázky

Hluboká práce

239 Kč
191 Kč
Probouzení zranitelnosti - 20%
V knize Probouzení zranitelnosti americký psychiatr a žák Mistra Osha Krishnananda spolu se svojí partnerkou Amanou Trobe popisují, jak jsou náš život a naše vztahy ovlivňovány naším vnitřním dítětem.
osobní rozvoj
Ukázky

Probouzení zranitelnosti

180 Kč
144 Kč
Jak žít s neurózou - 20%
(1x)
Čtvrté rozšířené vydání úspěšné knížky, která informuje o tom, jaké jsou příčiny a příznaky neurotických poruch a jak se tyto poruchy léčí a jak neurózám předcházet.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak žít s neurózou

95 Kč
76 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 588 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 59 > >>