Nejprodávanější tituly v roce 2020
kariéra

Jak správně řídit projekty - 11%
Publikace jednoduchým způsobem objasňuje principy řízení projektů a manažerské práce. Obsahuje praktická cvičení a tipy, které vás provedou problematikou úspěšného řízení projektu od jeho vzniku až po dokončení.
kariéra

Jak správně řídit projekty

296 Kč
263 Kč
Komunikace s nemocným - 11%
Komunikace mezi lékařem a pacientem patří mezi základní zdroje důvěry pro vztah nemocný – lékař.
kariéra

Komunikace s nemocným

359 Kč
319 Kč
Sestavte dobrý marketingový plán - 11%
Tato nová příručka vás krok za krokem provede procesem sestavování úspěšného marketingového plánu. Od marketingového auditu přes stanovení cílů, přípravu rozpočtu, sepsání plánu a jeho prezentaci až po jeho realizaci.
kariéra

Sestavte dobrý marketingový plán

269 Kč
239 Kč
Skvělý šéf - 11%
Jak řídit své spolupracovníky, aby byli motivovaní a spokojení? Proč je tak málo vynikajících nadřízených? Seznamte se s inovativním způsobem vedení, který je přínosný pro zaměstnance a týmy i pro růst osobnosti manažera.
kariéra

Skvělý šéf

269 Kč
239 Kč
Práce na dálku, Zn.: Kancelář zbytečná - 11%
(1x)

Autoři knihy, zakladatelé společnosti 37signals, přinášejí v Práci na dálku, Zn.:Kancelář zbytečná nový pohled na velmi aktuální téma. Kniha se skládá z esejí, které postupně vysvětlí všechny aspekty spolupráce na dálku, včetně praktických tipů.

kariéra

Práce na dálku, Zn.: Kancelář zbytečná

287 Kč
255 Kč
Stop prokrastinaci - 20%
Prokrastinujete? Neustále odkládáte úkoly, důležité povinnosti a rádi byste se tohoto návyku zbavili? Právě toto si klade za cíl audiokniha o prokrastinaci.
kariéra
Ukázky

Stop prokrastinaci

199 Kč
159 Kč
Jak poznat, když vám někdo lže - 11%
Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní a projevů podvodného chování.
kariéra

Jak poznat, když vám někdo lže

197 Kč
175 Kč
Konflikty a vyjednávání - 20%
Upravené a doplněné vydání knížky uznávaného autora, poradce a lektora ukazuje, čím mohou být konflikty prospěšné, jaký význam mají jak pro vedení a řízení firem, tak v lidském životě.
kariéra
Ukázky

Konflikty a vyjednávání

161 Kč
129 Kč
Psychologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové vydání oblíbené publikace připravily zkušené autorky z katedry psychologie a sociologie řízení na VŠE v Praze. Kniha je určena zejména studentům vysokých škol, manažerům, personalistům a psychologům.
kariéra
Ukázky

Psychologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Nenechte se šikanovat kolegou - 20%
V praktické a čtivé příručce české autorky se dozvíte, jak se bránit mobbingu, tedy systematickému, cílenému, opakovému a často i protiprávnímu zásahu do pracovního a soukromého života člověka ze strany kolegy či kolegů.
kariéra
Ukázky

Nenechte se šikanovat kolegou

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 210 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 21 > >>