Nejprodávanější hudba v roce 2020
jazz a blues

Aspoň jednu krásu světa
Debutová deska skupiny Gumbo v čele s výborným hráčem na foukací harmoniku a respektovaným hudebním publicistou Ondřejem Konrádem. Spolu s výtečnými instrumentalisty vytvořili ze směsice jazzu, rocku, blues, funky, folku i závanů šansonu jedinečný styl.
jazz a blues

Aspoň jednu krásu světa

269 Kč
Energit/Piknik
Energit začínal v roce 1973 jako řízná hardrocková kapela, brzy se však transformoval v instrumentální jazzový kvintet. Energický rockový základ však nikdy neztratil. Dvojalbum je souhrnem tvorby z let 1973–1978, včetně devíti nikdy nevydaných skladeb ze začátků, kdy s Energitem zpívali Ivan Khunt a Vladimír Mišík.
jazz a blues

Energit/Piknik

269 Kč
Screamin´ The Blues
řetí album pohodové brněnské bluesové party kolem kytaristy a zpěváka Jana Švihálka překvapí autentickým akustickým zvukem z mikrofonů Neumann pod heslem „Zpátky ke kořenům!“. Kapela hraje hezké staré dřevní rhythm and blues, záměrně jednoduše, přímočaře a bez nějakých filosofických okras.
jazz a blues

Screamin´ The Blues

224 Kč
Černý koření
Černý mosty charakterizují vedle obrovské energie a svižného rytmu skladeb i klávesy a la Doors, je tu plnozvučná elektrická kytara vykreslující zkušená sóla, o standardně rozjetých bicích a stylovém, ve sboru sladěném zpěvu ani nemluvě.
jazz a blues

Černý koření

89 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 54 položek
<< < 1 .. 4 5 6