Nejprodávanější tituly v roce 2020
pop

Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

Jiří Schellinger / F. R. Čech - Báječní muži / Nemám hlas jako zvon (2CD). Od bubble-gumu k hard rocku: dvě alba, 10 bonusů .

pop

Báječní muži, Nemám hlas jako zvon

316 Kč
Depeše
Kompilace slavných songů Marty Kubišové a nová Modlitba na CD.
pop

Depeše

296 Kč
Diamonds / Deluxe
Legendární britský zpěvák, klavírista a hudební skladatel Elton John, jehož odkaz se vryl do hudebního, módního i zábavního průmyslu, vydává ultimátní kolekci svých největších hitů pod názvem Diamonds.
pop

Diamonds / Deluxe

476 Kč
Everyday Life
Osmé studiové album populárních Coldplay je zvukově vskutku eklektické. Vedle klasických písniček, na jaké jsme od čtveřice zvyklí, tu najdete vlivy world music nebo jazzu!
pop

Everyday Life

1 367 Kč
My Songs
Britský hudebník Sting vydává desku My Songs. Kolekce, která bude dostupná v několika formátech včetně deluxe edice, obsahuje Stingovy neoslavovanější hity oblečené do hávu vhodného pro rok 2019.
pop

My Songs

1 196 Kč
Půlnoční vlak Michala Tučného
Na začátku našich muzikantských životů jsme si brali plnými hrstmi, Michal Tučný byl pro nás vždy obrovská inspirace. Letos si naplno užijeme to, že můžeme tyto dary oplatit a vrátit zpět.
pop

Půlnoční vlak Michala Tučného

341 Kč
Heart To Mouth
Americká zpěvačka s italskými kořeny LP, vlastním jménem Laura Pergolizzi, vydává v pořadí páté album Heart To Mouth.
pop

Heart To Mouth

359 Kč
Lovesongs
Jedna z nejúspěšnějších kapel české hudební scény v mezidobí příprav na nové album, konsolidace nové sestavy a vystoupeních na druhém ročníku festivalů „Létofesty” vydává album svých nejžádanějších balad a písní o lásce.
pop

Lovesongs

269 Kč
Ta pravá
Studiové album Karla Gotta. Tucet písniček na jeho albové novince je mixem popové klasiky a standardů, které chtěl natočit již dříve, v průběhu let na ně nezapomínal a nyní pro ně přišel ten správný moment.
pop

Ta pravá

374 Kč
V Rudolfinu
Michal Hrůza u příležitosti svého dvacetiletého působení na hudební scéně uspořádal unikátní koncert složený z největších svých hitů v aranžmá obohaceném o symfonické nástroje a sbor.
pop

V Rudolfinu

269 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 200 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 20 > >>