Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2020
Praha

Praha město žen - 11%
Minulost Prahy je dlouhá, barvitá a různorodá. Obsahuje významné události i pozoruhodné historické okamžiky, popisuje zásadní dějinné zvraty, bitvy, popravy a osudová rozhodnutí. Sleduje rodokmeny vladařů, šlechticů, válečníků, politiků i měšťanů...
Praha

Praha město žen

251 Kč
223 Kč
Pražská kuchyně běžná i sváteční - 11%
V knize Pražská kuchyně běžná i sváteční Pavel Růt představuje znovu své rozsáhlé znalosti pražských dějin a jejich nejrůznějších aspektů. Nevšední pohled na to, jak se od roku 1800 dodneška poměrně radikálně měnila kuchyně, jak co se vybavení týká.
Praha

Pražská kuchyně běžná i sváteční

358 Kč
318 Kč
Dějiny (na) Václaváku - 11%
Cílem je nejen popsat důležité okamžiky pražského Václavského náměstí, ale i je zasadit je do kontextu našich širších dějin, především z pohledu lidí žijících v příslušných obdobích.
Praha

Dějiny (na) Václaváku

179 Kč
159 Kč
Pozoruhodné stromy Prahy - 11%
Jedním z přírodních prvků, které se významně podílejí na utváření městského prostředí Prahy, jsou dřeviny. Kniha se zabývá systematickým popisem památných a významných stromů na území hlavního města.
Praha
Ukázky

Pozoruhodné stromy Prahy

351 Kč
312 Kč
Prag - Ein Juwel im Herzen Europas - 11%
Publikace je historickou exkurzí o vzniku a průběhu výstavby našeho hlavního města od jeho počátků až po současnost, to vše doplněno nespočtem krásných fotografií a několika doplňujících podrobných ilustrací nejdůležitějších památek.
Praha

Prag - Ein Juwel im Herzen Europas

449 Kč
399 Kč
Pražské hřbitovy - Olšanské hřbitovy V. /1. díl - 11%
(1x)
Čtvrtý díl velké řady o pražských hřbitovech mapuje pátý sektor Olšanských hřbitovů. Obsahuje medailonky a osobní údaje známých i zapomenutých osobností pohřbených na tomto sektoru největšího pražského hřbitova.
Praha

Pražské hřbitovy - Olšanské hřbitovy V. /1. díl

261 Kč
232 Kč
Sláva a zánik starých pražských pivovarů. 2 díl - Nové Město - 11%
Druhý svazek třídílné série je přehledem pivovarů na území Nového Města pražského, které se udržely v činnosti minimálně do poslední čtvrtiny 19. století.
Praha

Sláva a zánik starých pražských pivovarů. 2 díl - Nové Město

449 Kč
399 Kč
Olšanské hřbitovy IV. - 11%
Již 3. díl velké řady o pražských hřbitovech zasvěcené zprvu Olšanským hřbitovům, mapuje zdejší část IV. a vedle fotografické dokumentace přináší jak osobní údaje, tak často i medialónky zde pohřbených osob.
Praha

Olšanské hřbitovy IV.

403 Kč
358 Kč
Praha - 6%
(1x)
Velká fotografická publikace o Praze.
Praha

Praha

2 295 Kč
2 160 Kč
Olšany hrdinské - 11%
Kniha o vojenských hrobech na Olšanech.
Praha

Olšany hrdinské

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 64 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>