Nejprodávanější tituly v roce 2020
tarot a věštění

Kouzlo tarotu - 11%
(1x)
Pronikněte do kouzelného světa tarotu pomocí nádherně ilustrovaných karet a srozumitelné příručky. Vyzbrojeni touto sadou si osvojíte umění tarotového výkladu a můžete způsobit pozitivní změny v životě svém i svých blízkých a přátel.
tarot a věštění

Kouzlo tarotu

404 Kč
359 Kč
Učebnice výkladu Crowley tarotu - 11%
Specializovaná učebnice zaměřená na Crowleyho tarotové karty. Autorka při interpretaci významů karet vychází z původních popisů jejich autora, A. Crowleyho.
tarot a věštění

Učebnice výkladu Crowley tarotu

360 Kč
320 Kč
Meditace nad tarotem - 11%
Přemýšlivý a zbožný křesťan nám ve svém obsáhlém a vpravdě celoživotním díle odhaluje symboly křesťanského hermetismu s mnoha jeho rovinami mystiky, gnóze a magie, přičemž zohledňuje také kabalu a jisté prvky astrologie a alchymie.
tarot a věštění

Meditace nad tarotem

603 Kč
536 Kč
Tarot archandělů a svatých osob - 20%
(4x)
V tomto díle vám přináším poselství, aby jste úspěšně a moudře mohli na sobě pracovat. Uzavřít tak s klidným svědomím své reinkarnační bloky i překážky své minulosti a posunuli se tak na své životní dráze.
tarot a věštění

Tarot archandělů a svatých osob

300 Kč
240 Kč
Věštění s kostkami - 11%
Opravdu se z nich dá věštit, a to velmi jednoduše a přitom překvapivě přesně! Nepotřebujete nic, jen kus čistého papíru a pero. Stačí vám tři obyčejné hrací kostky, ale třeba i jenom jedna.
tarot a věštění

Věštění s kostkami

205 Kč
182 Kč
Tarot pro samouky - 11%
Učebnice Tarot pro samouky nabízí každému zájemci jedinečnou možnost porozumět základním principům práce s tarotovými kartami. Kniha obsahuje nezbytné teoretické základy a praktické ukázky výkladů.
tarot a věštění

Tarot pro samouky

252 Kč
224 Kč
Věštění v antickém Řecku III. - 11%
(2x)
Třetí díl Věštění v antickém Řecku s podtitulem Země a mrtví přináší ve třech oddílech výklad pěti skupin induktivních věštebných technik, jež byly využívány v řecké a římské antice nebo ve středověku.
tarot a věštění

Věštění v antickém Řecku III.

359 Kč
319 Kč
Kyvadlo - velká kniha - 11%
Všichni máme k dispozici netušené síly a postačí, když se naučíme s nimi pracovat a využívat je. Rozhodující pomuckou nám při tom muže být kyvadlo.
tarot a věštění

Kyvadlo - velká kniha

358 Kč
318 Kč
Partnerský výklad tarotu - 11%
Nejčastějšími otázkami, které pokládáme ve výkladech, jsou otázky na vztahy, na partnery a partnerky, na lidi okolo nás. Snažíme se dozvědět, jak se bude vztah vyvíjet, co si o nás druzí myslí nebo jaký k nim máme zvolit přístup.
tarot a věštění

Partnerský výklad tarotu

180 Kč
160 Kč
Alchymie a tarot - 11%
(1x)

Kniha se věnuje Meyrinkovu zájmu o alchymii a podrobně rozebírá alchymickou a tarotovou symboliku a strukturu v Meyrinkových románech Golem a Bílý dominikán.

tarot a věštění

Alchymie a tarot

204 Kč
182 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 67 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>