Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
hobby

Obojživelníci a plazi České republiky - 20%
Komplexní publikace českého autora, jediná svého druhu na našem trhu, přináší encyklopedický přehled a určovací klíče všech druhů obojživelníků a plazů, kteří žijí na území České republiky.
hobby
Ukázky

Obojživelníci a plazi České republiky

458 Kč
366 Kč
Skútr Čezeta - 20%
Kniha je určena všem, kteří se zajímají o historii skútrů v Čechách. Jednotlivé kapitoly přehledně popisují historii vzniku skútrů v bývalém Československu.
hobby
Ukázky

Skútr Čezeta

280 Kč
224 Kč
Svíčky - 20%
Druhá knížka o svíčkách vycházející v edici Šikovné ruce obsahuje nové techniky ruční výroby svíček doposud u nás nepublikované.
hobby
Ukázky

Svíčky

118 Kč
94 Kč
Malujeme na kameny - 20%
Na stránkách dalšího dílu z edice Šikovné ruce najdete mnoho inspirací jak využít kámen, ten malý kousek přírody, který si jste si donesli domů. Vyzkoušejte rozličné metody od těch snazších - kresbu tužkou až po nejnovější - malbu olejovými barvami.
hobby
Ukázky

Malujeme na kameny

101 Kč
81 Kč
Tvoříme z ovčí vlny - 20%
Zpracování ovčí vlny bylo známo již v dávných dobách. Velmi zajímavá technika popsaná v nové knize edice Šikovné ruce obohacuje základní řemeslný způsob zpracování ovčí vlny a je velkým přínosem v tvůrčí oblasti.
hobby
Ukázky

Tvoříme z ovčí vlny

118 Kč
94 Kč
Zapomenuté vozy Škoda - 20%
(1x)
Každého, kdo se alespoň trochu zajímá o automobily osloví tato publikace, v které vám budou postupně představeny funkční vzorky a prototypy automobilů Škoda z let 1960 až 1990, které se nedostaly do sériové výroby a nikdy o nich nebylo publikováno.
hobby
Ukázky

Zapomenuté vozy Škoda

416 Kč
333 Kč
Kůže - zpracování a výrobky - 20%
Jediná publikace na českém trhu, která se věnuje nejrůznějším výrobkům z kůže vznikajících v různých kožedělných odvětvích. Výhodou pro čtenáře jsou komplexní informace o více řemeslech, kterými se kvůli velkému množství kožených produktů kniha zabývá.
hobby
Ukázky

Kůže - zpracování a výrobky

186 Kč
149 Kč
Kraslice a velikonoční ozdoby - 20%
S velikonočními svátky jsou spojeny mnohé zvyky a obyčeje. Mezi tradice, které se dodržují dodnes, patří především pletení pomlázky, zdobení velikonočních kraslic rozličnými metodami, pečení velikonočního pečiva a další.
hobby
Ukázky

Kraslice a velikonoční ozdoby

101 Kč
81 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 108 položek
<< < 1 .. 4 5 6