Nejprodávanější tituly v roce 2020
hudba

Johann Strauss (anglická verze) - 11%
Téměř jedno století určovali oba králové valčíků otec a syn Straussové hudební poměry Rakouska. Otcův Pochod Radeckého nám zní v uších jako symbol časů starého dobrého císařství, a ještě více slavných melodií je známo od syna...
hudba

Johann Strauss (anglická verze)

297 Kč
264 Kč
Dvorná hra a vysoká láska. Uvedení k trubadúrskému zpěvníku R - 11%
(1x)
Monografie se věnuje trubadúrskému zpěvníku R, středověkému rukopisu obsahujícímu přes tisíc básní a jiných, v převážné většině okcitánsky psaných textů, a ukazuje, jakým způsobem jej lze číst coby jednotný literární artefakt ve stavu zrodu.
hudba

Dvorná hra a vysoká láska. Uvedení k trubadúrskému zpěvníku R

284 Kč
252 Kč
Imagine - 11%
Jaký příběh stojí za vznikem slavného alba Johna Lennona Imagine? Kdo se na legendární desce podílel a jak všichni aktéři na natáčení vzpomínají?
hudba

Imagine

891 Kč
792 Kč
Digitální technologie v hudební tvorbě pro akustické nástroje - 11%
První část knihy tvoří práce Jakuba Rataje Převod pohybu lidského těla na zvuk pomocí senzorů. Ve druhé kapitole se Jakub Rataj věnuje konkrétním východiskům a postupu při práci na inscenaci Umění manipulace.
hudba

Digitální technologie v hudební tvorbě pro akustické nástroje

155 Kč
138 Kč
Don Giovanni na Ovocném trhu - 11%
Italská opera se neustále těší velkému zájmu milovníků klasické hudby a je často využívána i v kinematografii a dalších uměleckých produkcích. Árie v libozvučné italštině tak má v povědomí mnohem širší okruh posluchačů, a každý si je může kromě divad
hudba

Don Giovanni na Ovocném trhu

441 Kč
392 Kč
Africké květiny - 11%
Africké květiny přinášejí širší zamyšlení nad jazzovou hudbou jako fenoménem, na němž stojí existence veškeré populární hudby. Autor připomíná také okolnosti vzniku a vývoje jazzu, rock’n’rollu a zabývá se hudební globalizací.
hudba

Africké květiny

223 Kč
198 Kč
Génius v nás - 20%
Audiokniha obsahuje příběhy, návody a nástroje, jak odhalit genialitu a kreativitu v každém z nás.
hudba
Ukázky

Génius v nás

369 Kč
295 Kč
Kučerovci - 11%
Kučerovci byli slavní. Nepředstavitelně. V encyklopediích o nich mnoho nenajdete, teoretici si s nimi nevědí rady, ale posluchači je milovali a milují.
hudba

Kučerovci

315 Kč
280 Kč
OKOLO100LALALA I+II - 11%
Dvojkniha a CD zaznamenávají pětiletou činnost, tedy prvních sto programů, volného společenství Přemysla Ruta a jeho přátel OKOLOSTOLA.
hudba

OKOLO100LALALA I+II

441 Kč
392 Kč
Pod drnem - 11%
Album Pod drnem skupiny Chudák paní Popelková nabízí letité songy uskupení vzniklého na základě příležitostných hudebních setkání písničkáře Karla Vepřeka se saxofonistou Jaroslavem Šebestou, které koncem 80. let doplnil vizuální bubeník Pavel Heřman
hudba

Pod drnem

225 Kč
200 Kč
Pohřeb funebráka - 11%
První celovečerní pořad skupiny Extempore Pohřeb funebráka aneb Plesnivé embryo z roku 1975 přinesl pásmo syrových, ironických a neučesaných písní Jaroslava Neduhy a kytarové experimenty Jiřího Hradce.
hudba

Pohřeb funebráka

225 Kč
200 Kč
Vodácký zpěvník 2 - 11%

Zpěvník obsahuje písně námořnické, vodácké z dob začátků trampingu a pár vodáckých (objevených od Vod. zp. 1). Najdete v něm písně od interpretů Hop Trop, Wabi Daněk, Michal Tučný, Ivan Mládek, Hoboes, Ozvěna, T.O. Rowers, Paběrky ad.

hudba

Vodácký zpěvník 2

99 Kč
88 Kč
Akustika hudebních prostorů 6. v České republice - 12%
(1x)
Odborné i laické hudební veřejnosti se dostává do rukou šestý díl přehledu akustických vlastností hudebních prostorů v České republice.
hudba

Akustika hudebních prostorů 6. v České republice

102 Kč
90 Kč
Hudba je zázrak - 11%
Kniha je poutavým průvodcem pro laiky i zajímavým čtením pro ty, kteří se hudbou zabývají profesionálně. Zdenek Merta je zkušený muzikant – prožil na jevištích koncertních sálů, v divadlech a nahrávacích studiích více než pětačtyřicet let.
hudba

Hudba je zázrak

179 Kč
159 Kč
Hudba středovýchodní Evropy - 20%
Knížka stručným a přehledným způsobem předkládá čtenáři informace o hudebních tradicích středovýchodní Evropy, jakož i přehled současného, tradicemi inspirovaného hudebního dění.
hudba
Ukázky

Hudba středovýchodní Evropy

133 Kč
106 Kč
Hudba, která si neříká Krautrock - 20%
(2x)
Německo bylo na přelomu šedesátých a sedmdesátých let líhní umělců, kteří z hledačských pozic navždy změnili tvář rocku, elektronické hudby i popu.
hudba
Ukázky

Hudba, která si neříká Krautrock

266 Kč
213 Kč
Lůzr frendly - 11%
Zralý debut jedinečného textaře, který přináší průřez svou desetiletou písničkářskou dráhou. Žánrově rozmanitý styl písní jde vždy ruku v ruce s nápaditým sdělením mísícím vtip i naléhavost, jazykovou tvořivost i pedantickou vycizelovanost.
hudba

Lůzr frendly

225 Kč
200 Kč
Nové pojetí fugy u Antonína Rejchy - 11%
(2x)
Kniha obsahuje moderní český překlad Rejchova raného spisu O novém systému fugy, jenž je teoretickým zdůvodněním autorova zásadního kontrapunktického cyklu 36 fug pro klavír.
hudba

Nové pojetí fugy u Antonína Rejchy

195 Kč
174 Kč
Příběhy písní 3 - 11%
První dvě části trilogie Příběhy písní vyšly v letech 2009 a 2011. Také ve třetím díle se Michal Bystrov vydává po stopách skladeb, na jejichž původní smysl, osudy či autory se dávno zapomnělo.
hudba

Příběhy písní 3

315 Kč
280 Kč
Zobrazuji 101 - 120 z 157 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>