Nejprodávanější tituly v roce 2020
humor

Mluviti stříbro 1-Tentokrát o smíchu - 20%
Miroslav Horníček vypráví o svém padesát let trvajícím manželství, o ženách vůbec, a uvažuje i tom, jak asi tvořil Bůh ženu z Adamova žebra.
humor
Ukázky

Mluviti stříbro 1-Tentokrát o smíchu

99 Kč
79 Kč
Z Aeskulapovy páté kapsy - 20%
Pátá kapsa zahrnuje kompletně celou medicínu. A tak se opět setkáváme se zvučnými jmény slovutných pánů profesorů, ale vedle toho i s historkami ze šuplíku dosud utajeného.
humor
Ukázky

Z Aeskulapovy páté kapsy

170 Kč
136 Kč
Co by se stalo, kdyby... - 20%
(2x)
Jak by mohlo České království vypadat a vyvíjet se, kdyby.... Dozvíte se, že Jan Hus byl doživotně internován v klášteře v Baltském moři, Jana Žižku oběsili v Českých Budějovicích, Karla IV. otrávili v severní Itálii, Jaroslav Hašek dostal Nobelovu cenu...
humor
Ukázky

Co by se stalo, kdyby...

149 Kč
119 Kč
Mise Londýn - 11%

Román Mise Londýn, který se dočkal i filmové adaptace, je pro svůj satirický pohled na bulharskou diplomatickou elitu označován za „nejlegračnější bulharskou knihu současnosti“.

humor

Mise Londýn

226 Kč
201 Kč
2Bobule - 11%
Ve francouzském šarmu a italské rozpustilosti se odehrává děj druhého dílu Bobulí, úspěšné komedie z vinařského prostředí.
humor

2Bobule

269 Kč
239 Kč
Beatles přistanou v Praze dnes večer - 11%
Povídkový triptych Leoše Šeda je nevídaný především svým tématem - jde o rockové prózy. První se odehrává v totalitní minulosti, v době největší slávy Beatles, poslední ve třicátých letech 21. století, kdy rocková éra koncertem Rolling Stones vyhasíná.
humor

Beatles přistanou v Praze dnes večer

216 Kč
192 Kč
Kanadské žertíky - 20%
Výběr povídek získal název, který chce vzdát hold velkému kanadskému autorovi hovorovým výrazem naší české mateřštiny. Nejde v něm o žádné nesmyslné vtipkování...Čtou Jiřina Jirásková a Ladislav Mrkvička.
humor
Ukázky

Kanadské žertíky

199 Kč
159 Kč
Lůďo, to je nap(r)osto no(r)mální a další povedené scénky - 20%
Oldřich Kaiser a Jiří Lábus patří mezi hereckou elitu. Každý z nich samostatně funguje jako mistr jeviště i filmového plátna v rolích vážných i komických. Sejdou-li se však tito dva herci jako komická dvojice, stane se zázrak podivuhodného řetězení nápadů.
humor
Ukázky

Lůďo, to je nap(r)osto no(r)mální a další povedené scénky

99 Kč
79 Kč
Myšlenky lenivého člověka - 20%
Sbírka humoristických esejů v podání Svatopluka Beneše.
humor
Ukázky

Myšlenky lenivého člověka

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 691 - 700 z 711 položek
<< < 1 .. 68 69 70 71 72 > >>