Nejprodávanější tituly v roce 2020
pečení a moučníky

Péct dokáže každý - 11%
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S´More nebo cronut, hybrid croissantu a donutu.
pečení a moučníky

Péct dokáže každý

449 Kč
399 Kč
Čokoláda každý den
Soubor sladkých, převážně veganských čokoládových pochoutek od zakladatelů organizace Not Your Sugar Mamas. Nechejte se překvapit čokoládou – jejím zdravým potenciálem a nekonečnými chutěmi Myslíte si, že milujete čokoládu…
pečení a moučníky

Čokoláda každý den

44 Kč
Zdravé pečení - 20%

Zdravé mlsání od nutriční specialistky Ať už toužíte zhubnout pár kilogramů, nebo chcete pouze najít cestu k lepšímu zdraví a životní rovnováze, bude pro vás tato kuchařka skvělým pomocníkem.

pečení a moučníky
Ukázky

Zdravé pečení

209 Kč
167 Kč
Bezlepkové laskominy 2 - 20%
Ve druhém dílu kuchařky Bezlepkové laskominy najdete desítky receptů na tradiční koláče a bábovky, ale i veganské raw dezerty nebo proteinové buchty.
pečení a moučníky
Ukázky

Bezlepkové laskominy 2

82 Kč
66 Kč
Bylinkové pečení - 11%
Už jste někdy zkusili upéct sušenky, cukroví nebo moučníky s přidáním bylinek? Tato kom-binace je totiž výborná! Autorka představuje mnoho zajímavých a jednoduchých receptů na pečení s čerstvými nebo sušenými bylinkami.
pečení a moučníky

Bylinkové pečení

89 Kč
79 Kč
Sladké pokušení - napečeno od Zuzky - 11%
Jste v pečení začátečník a hledáte takové recepty, které hravě zvládnete i bez zkušeností? Nebo jste již zkušený pekař či pekařka a chcete zkusit něco nového? Ať patříte k první, nebo druhé skupině, zcela jistě si zamilujete recepty šestnáctileté Zuzky, které v pečení objevila svůj talent.
pečení a moučníky

Sladké pokušení - napečeno od Zuzky

116 Kč
103 Kč
Bezlepkové laskominy - 20%
Musíte ze zdravotních důvodů držet bezlepkovou dietu, ale rádi mlsáte? Nebo jen chcete z jídelníčku vypustit lepek a ochutnat bezlepkové moučníky? V kuchařce najdete desítky receptů na jednoduché, zdravé, bezlepkové, ale chuťově úžasné dezerty.
pečení a moučníky
Ukázky

Bezlepkové laskominy

82 Kč
66 Kč
Helenčino pečení / Bezlepkové recepty - 11%
Libujete si také v překvapeních? Nic není nemožné. Z mouky, karobového, kypřicího nebo pudinkového prášku – samozřejmě bez lepku – se dají vykouzlit neuvěřitelně chutné kousky vánočního cukroví, nadýchané koláče a buchty i osvěžující moučníky...
pečení a moučníky

Helenčino pečení / Bezlepkové recepty

149 Kč
132 Kč
Babiččiny zákusky - 11%
Pokud vůbec někdo, tak jsou to právě naše babičky, kdo zná tajemství, díky kterému se zákusek stane nezapomenutelným zážitkem, oblíbenou pochoutkou dětí i vnoučat.
pečení a moučníky

Babiččiny zákusky

170 Kč
151 Kč
Pečeme sváteční sladkosti - 11%
Sotva se najde člověk, který by si nechtěl osladit život. Někdo často, někdo málokdy, ale zcela určitě tehdy, když se namane vhodná příležitost.
pečení a moučníky

Pečeme sváteční sladkosti

170 Kč
151 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 71 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>