Nejprodávanější Kniha v roce 2020
česká poezie

Uspávanky a vstávanky - 11%
Milí rodiče, prarodiče a všichni kamarádi dětí! Usínání a buzení jsou důležité chvilky. Když usínáme nebo vstáváme se špatnou náladou, promítne se to do našich nocí i dnů. Hodí se mít pro tyto situace malé rituály.
česká poezie

Uspávanky a vstávanky

178 Kč
158 Kč
Tma se mne dotýkala - 11%
Ewald Murrer publikuje střídmě, jeho básním je vlastní tlumená atmosféra a uměřenost ve výrazu. Jeho texty bez vazby na konkrétní čas a prostor jsou obrazy, v nichž se prolínají spatřené detaily a výjevy s vytříbenými představami stvořenými imaginací
česká poezie

Tma se mne dotýkala

142 Kč
126 Kč
Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky - 11%
Krátké veselé básničky, nonsensové veršíky a další řečičky o všem možném, o zvířátkách, o klucích a holčičkách (o holčičce, která si vlezla do želvího krunýře, o jiné holčičce, která si nechala narůst vousy), tetách, pánech, švestkách nebo třeba hruškách.
česká poezie

Všelijaké řečičky pro kluky a holčičky

224 Kč
199 Kč
Betlém + Vánoční koledy s notami - 11%
Letos uplynulo sto let od Trnkova narození a Klára Trnková se pokusila sestavit betlém z postaviček z jeho vánočních pohlednic jako vzpomínku na krásná dětská léta. Připojena je publikace nejznámějších českých koled.
česká poezie

Betlém + Vánoční koledy s notami

134 Kč
119 Kč
Aprílové hádanky - 11%
Jiří Žáček napsal dětem pro radost pokračování Aprílového slabikáře. Nové hádanky seřazené podle abecedy a další jazykové rébusy a obrázkové luštěniny bohatě ilustrovala Veronika Balcarová.
česká poezie

Aprílové hádanky

134 Kč
119 Kč
Do bouře - 12%
(1x)
Hudebnice a literátka, která dosud vydala jednu prozaickou a jednu básnickou sbírku, navazuje ve své aktuální knize básní na tu předešlou, jež vyšla v roce 2017 pod názvem Kolibří úsměv.
česká poezie

Do bouře

77 Kč
68 Kč
Jakub a babí léto - 11%
(1x)
Přišel podzim a malý Jakub se vydává na procházku a poznává všechny jeho krásy: barevné listí, co šustí pod nohama, červené jeřabiny, padající kaštany… Vydejte se na poetickou a okouzlující výpravu spolu s ním!
česká poezie

Jakub a babí léto

269 Kč
239 Kč
Řádkování
Básnická sbírka Josefa Kroutvora.
česká poezie

Řádkování

86 Kč
Utíkej, Káčo! - 11%
Poutavé obrázky Heleny Zmatlíkové provázejí leporelo plné písniček. Utíkej, Káčo!, Ovčáci čtveráci, Já do lesa nepojedu a další písničky, které by neměly chybět mezi prvními knížkami v dětské knihovničce.
česká poezie

Utíkej, Káčo!

134 Kč
119 Kč
Básnické spisy II. - 11%
(1x)

Druhý svazek přináší texty z let 1962–1975.

česká poezie
Ukázky

Básnické spisy II.

493 Kč
438 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 896 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 90 > >>