Nejprodávanější hudba v roce 2020
folk a country

Nebeští malíři
Společné album Jaroslava Hutky a Radima Hladíka s moravskými lidovými posvátnými baladami vzniklo v roce 1991 a vychází po více než pětadvaceti letech.
folk a country

Nebeští malíři

261 Kč
Prozpěvování
Když Jiří Suchý a Jitka Molavcová před lety začali před oponou zpívat svoje a capella verze slavných písní, možná ani netušili, jak brzy se stanou pravidelně vytleskávanými přídavky po ukončení koncertu nebo semaforského představení.
folk a country

Prozpěvování

225 Kč
7
Album označené číslicí 7 obsahuje autorské skladby Jana Hrubého, Jana Koláře a Seana Barryho, ale také makedonskou lidovou píseň Antice a hudbu James Hornera z filmu Poslední Mohykán.
folk a country

7

269 Kč
Bonsai
Dvojalbum mapuje historii české folkové skupiny Bonsai (1981-1987) založené studenty pražské lékařské fakulty, laureátů interpretační Porty v letech 1983 a 1984. Bohatě vypravené vydání obsahuje reprezentativní kolekci čtyřiceti koncertních nahrávek.
folk a country

Bonsai

351 Kč
Bittová & Fajt
Reedice alba, které odstartovalo hvězdnou hudební karieru Ivy Bittové a stalo se přímo kultovní záležitostí. Spojení unikátního alternativně-rockového stylu bubeníka Pavla Fajta a tajemných houslí a expresivního zpěvu Ivy Bittové.
folk a country

Bittová & Fajt

224 Kč
Darmoděj a další
Album Darmoděj Jaromíra Nohavici z roku 1995 následuje po velmi úspěšných "Čunících". Opět si sám Jaromír Nohavica složil texty i hudbu, jak jsme zvyklí u předešlých alb.
folk a country

Darmoděj a další

197 Kč
Divné století
Divné století – tak se jmenuje jeden z nejslavnějších a současně nejzajímavějších projektů, ve kterém se spojilo hned několik osobností naší folkové scény.
folk a country

Divné století

296 Kč
Nohavica - Box
Box 4 CD je hromadná reedice alb Jaromíra Nohavici Mikymauzoleum (1993), Tři čuníci (1994), Darmoděj a další (1995) a Divné století (1996).
folk a country

Nohavica - Box

584 Kč
Tenkrát

Exkluzívní výběr toho nejlepšího z tvorby Jaromíra Nohavici z poslední dekády minulého století k jeho životnímu jubileu. Devadesátá léta představují v díle Jaromíra Nohavici mj. vynikající alba Mikymauzoleum, Darmoděj a další, Divné století…

folk a country

Tenkrát

242 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 135 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 14 > >>