Nejprodávanější hudba v roce 2020
ostatní

The Best of Tara Fuki
Tara Fuki předkládají po pěti řadových albech (Piosenki do snu, Kapka, Auris, Sens, Winna) výběr těch nejlepších skladeb. Na albu jsou zastoupena všechna alba téměř rovným dílem a zachycují postupný vývoj tohoto ojedinělého hudebního úkazu.
ostatní

The Best of Tara Fuki

539 Kč
Walls of Jericho
Walls of Jericho je první studiové album německé speedmetalové hudební skupiny Helloween. Vydáno bylo roku 1985 a sehrálo zásadní vliv ve vývoji speed metalu.
ostatní

Walls of Jericho

647 Kč
I vši
Čtrnáct zhudebněných básní Ivana Martina „Magora“ Jirouse, které na své album I vši zařadil Tomáš Šenkyřík, dlouholetý kapelník skupiny Cymbelín.
ostatní

I vši

224 Kč
Bittová & Fajt
Reedice alba, které odstartovalo hvězdnou hudební karieru Ivy Bittové a stalo se přímo kultovní záležitostí. Spojení unikátního alternativně-rockového stylu bubeníka Pavla Fajta a tajemných houslí a expresivního zpěvu Ivy Bittové.
ostatní

Bittová & Fajt

224 Kč
Disintegration
The Cure je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1976 zpěvákem a kytaristou Robertem Smithem v Crawley, Západním Sussexu.
ostatní

Disintegration

1 196 Kč
Písňovou zahradou
Multimediální CD věnované 120. výročí narození prof. Vladimíra Úlehly. Kromě zvukové stopy 15 písní zde najdete Úlehlův životopis, jeho bibliografii, archivní fotografie, rukopisy jeho notace, výběr použitých nápěvových varinat písní (s možností jejich přehrání) a výběr použitých textů písní. Rovněž pár slov o cimbálové muzice Danaj, fotografie z natáčení i archivu muziky a diskografii.
ostatní

Písňovou zahradou

269 Kč
Fifty–fifty
Autorský projekt obsahuje 13 písní, které vznikaly během více než třicetileté spolupráce Zory Jandové a Zdenka Merty – jde tedy o téměř bilanční průřez.
ostatní

Fifty–fifty

224 Kč
O Vánocích zpívám
Album obsahuje známé vánoční tituly i méně známé francouzské a španělské vánoční písně. Většina skladeb se nese v poklidném jazzovém duchu Vánoc, což jistě potěší jazzové fanoušky i obdivovatele zpěvačky Ireny Budweiserové.
ostatní

O Vánocích zpívám

224 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 169 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 17 > >>