Nejprodávanější tituly v roce 2020
učebnice - vzdělání

Vybrané kapitoly z teoretické fyziky I - 11%
První díl učebnice určené pro vysokoškolské studenty fyziky i další zájemce. Obsahuje základní partie z teoretické mechaniky, kvantové teorie a matematiky pro fyziky.
učebnice - vzdělání

Vybrané kapitoly z teoretické fyziky I

360 Kč
320 Kč
Pište správně česky - 11%
Druhé aktualizované, rozšířené vydání této praktické příručky je určené všem, kdo chtějí psát správně, čtivě, hezky a s chutí. Ambicí autorů nebylo popsat veškeré jazykové jevy, se kterými se pisatelé českých textů mohou setkat.
učebnice - vzdělání

Pište správně česky

359 Kč
319 Kč
Klavírní školička - 11%

Klavírní školička pro děti 4-7 leté. Pedagogická publikace s metodickým návodem pro výuku předškolních a raně školních dětí na LŠU. Rozvíjení hudebnosti, základy notopisu a hry na klavír.

učebnice - vzdělání

Klavírní školička

405 Kč
360 Kč
Od zápisu do lavice - 1. díl - 11%
Máte doma budúceho prváčika? Potom je táto publikácia určená práve vám! Venujte svojmu dieťaťu pätnásť minút denne na rozvoj zručností, ktoré sú nevyhnutné na úspešné osvojenie čítania, písania a počítania.
učebnice - vzdělání

Od zápisu do lavice - 1. díl

135 Kč
120 Kč
Autoškola 2020 - 20%
(1x)
Velmi přehledná a bohatě ilustrovaná učebnice je určena pro žáky autoškol, kteří se potřebují naučit pravidla provozu na silničních komunikacích, nové dopravní značky i předpisy a otestovat své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Autoškola 2020

144 Kč
115 Kč
Maturita Solutions 3rd Edition Pre-Intermediate Workbook CZ - 11%
With 100% new content, the third edition of Oxford's best-selling secondary course offers the tried and trusted Solutions methodology alongside fresh and diverse material that will spark your students' interest and drive them to succeed.
učebnice - vzdělání

Maturita Solutions 3rd Edition Pre-Intermediate Workbook CZ

320 Kč
284 Kč
Výři nesýčkují - 11%
Veselé příběhy s vyjmenovanými slovy.
učebnice - vzdělání

Výři nesýčkují

230 Kč
204 Kč
Černý Petr Karty Frozen II - 11%
Kdo umí hrát karty s ledovým klidem, má dobře našlápnuto k vítězství. Naučte to své děti pomocí obrázkové karetní hry Černý Petr s motivy filmového ledového království.
učebnice - vzdělání

Černý Petr Karty Frozen II

53 Kč
47 Kč
Truhlářství - Tradice z pohledu dneška - 11%
Původně učebnice pro dva truhlářské obory, nábytkářství a stavební truhlářství dnes přibližují postupy starých mistrů a stavitelů. Konstrukce nábytku a Konstrukce stavebního truhlářství vychází v dotisku nového vydání po více než sedmdesáti letech.
učebnice - vzdělání

Truhlářství - Tradice z pohledu dneška

287 Kč
255 Kč
Vybrané kapitoly z teoretické fyziky III. - 11%
Třetí díl učebnice určené pro vysokoškolské studenty fyziky i další zájemce. Obsahuje základní partie z fyziky plazmatu a numerických simulací. Text je doplněný stručnými životopisy některých významných osobností z fyziky.
učebnice - vzdělání

Vybrané kapitoly z teoretické fyziky III.

342 Kč
304 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>