Nejprodávanější e-knihy v roce 2020

Trujkunt - 20%
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
158 Kč
Clayův most - 20%
(4x)
Hrdiny Zusakova nového románu je pět bratrů Dunbarových; Matthew, vypravěč knihy, je z nich nejstarší a nejrozumnější, Clay je nejcitlivější a jeho úloha ve vyprávěném příběhu nejdůležitější.
Ukázky

Clayův most

248 Kč
198 Kč
Prašina - Černý merkurit - 20%
(5x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.
Ukázky

Prašina - Černý merkurit

145 Kč
116 Kč
Ruka noci podaná - 20%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
Ukázky

Ruka noci podaná

299 Kč
239 Kč
Tma - 20%
(8x)
Televizní scenárista přijíždí na osamělou horskou chatu v pohoří Malá Fatra, kde si chce oddychnout od hektické práce a napětí v manželském vztahu, ale i vychutnat si poklidnou zimní atmosféru.
Ukázky

Tma

169 Kč
135 Kč
Neutěšenci - 20%
(3x)
Do nejmenované evropské metropole, připomínající složený portrét Prahy a Vídně, přijíždí světově proslulý klavírní virtuóz. Od jeho vystoupení si místní občané slibují nejen nevšední hudební zážitek, ale hlavně duchovní obrodu upadající obce.
Ukázky

Neutěšenci

278 Kč
222 Kč
Praskliny - 20%
(3x)
Když se na Zem snese malý kulovitý útvar, není člověka, v němž by tento jev nevzbudil očekávání. Koule sice levituje pár desítek centimetrů nad povrchem a je podivuhodně rezistentní vůči jakýmkoli pokusům o její přesun či zničení, ale jinak z ní nic nevychází.
Ukázky

Praskliny

199 Kč
159 Kč
Faja - 20%
(13x)
Pokračování původního českého fantasy románu Naslouchač.
Ukázky

Faja

239 Kč
191 Kč
Intimní historie
(7x)
V učebnicích historie a vědeckých dílech najdeme údaje o panovnících, slavných bitvách, hospodářství i umění, ale o základních lidských potřebách se toho dozvíme málo či vůbec nic.
Ukázky

Intimní historie

189 Kč
Zmizela v mlze - 20%
(1x)
Kriminalista Josef Bergman chce strávit poklidnou dovolenou v odlehlé vesnici u norského fjordu. Místo rybaření se však ocitne v hodně zamotaném případu. Místní psychosomatička Katrine totiž začne dostávat výhružné vzkazy, vyčítající jí smrt její sousedky. Vzápětí Katrine zemře další pacientka.
Ukázky

Zmizela v mlze

199 Kč
159 Kč
Pád Gondolinu - 20%
(5x)
Příběh z dávnověku Tolkienova světa, pojedávající o Morgothově snaze zničit město Gondolin, jež vystavěli Noldor, elfové, kteří se vzepřeli bohům a opustili bájný Valinor.
Ukázky

Pád Gondolinu

198 Kč
158 Kč
Dny opuštění
(8x)
Román, jehož hlavní hrdinkou je překladatelka Olga, se odehrává v Turíně, kde Olga žije v malém bytě s manželem Mariem, dvěma dětmi a psem. Děj začíná v okamžiku, kdy manžel, zdánlivě bezdůvodně, od rodiny odchází.
Ukázky

Dny opuštění

158 Kč
Les přízraků - 20%
(4x)
Joachim Stein zimuje na hradě Stříbrná skála. Klidné Vánoce s rodinou však zkalí potyčka se zločineckým podsvětím v nedalekém městě Trutnov.
Ukázky

Les přízraků

198 Kč
158 Kč
Otevřený prostor - 20%
Otevřený prostor je temnou groteskou a zároveň autentickou sondou do podivuhodného korporátního světa. Na pozadí krátkých čtivých kapitol se postupně vrství zásadní faustovský příběh dnešní doby.
Ukázky

Otevřený prostor

198 Kč
158 Kč
Klub nenapravitelných optimistů - 20%
(61x)
Bohatý, mnohovrstevnatý román dosáhl ve Francii prodeje přes 400 tisíc kusů, obdržel nadšené kritiky i několik literárních cen - např. Prix Goncourt des Lycéens 2010.
Ukázky

Klub nenapravitelných optimistů

279 Kč
223 Kč
Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět - 20%
(2x)
Čtyřicet zlepšováků, jak zdokonalit svět, které autor nenavrhuje politikům, ekonomům ani různým aktivistům, ale rovnou pánu Bohu, jsou vtipnou sondou do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností.
Ukázky

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

149 Kč
119 Kč
Rudý Zeman - 20%
(2x)
Rudý Zeman je opět příběhem novinářského pátrání, které jde do hloubky zásadních politických etap Miloše Zemana a jeho vztahů.
Ukázky

Rudý Zeman

249 Kč
199 Kč
Spis Vaterland
(5x)
Červenec 1932, berlínská policie stojí před záhadou: v nákladním výtahu v „Domě Vaterland“, legendárním chrámu zábavy na Postupimském náměstí, leží mrtvý muž. Vše nasvědčuje tomu, že se utopil.
Ukázky

Spis Vaterland

299 Kč
Sladká pomsta - 20%
(4x)
Spoře oděný Masaj v centru Stockholmu, kde mrzne, až praští. Geniální podnikatel prodávající pomstu na klíč. Pár toužící po odplatě. A ten, kterému se chtějí všichni pomstít.
Ukázky

Sladká pomsta

279 Kč
223 Kč
Hranice lesa - 20%
(1x)
Vítěz ceny Magnesia Litera 2020 – objev roku. Prozaický debut Vratislava Kadlece nabízí sedmnáct povídek různé délky a rozmanité formy, v nichž jako by se potkával Karel Michal a jeho Bubáci pro všední den s texty Jorge Luise Borgese.
Ukázky

Hranice lesa

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 50 > >>