Nejprodávanější hudba v roce 2020

Rosa na kolejích
První album tehdy již velmi zkušeného písničkáře v roce 1984 shrnulo jeho starší tvorbu v čele s trampskou hymnou Rosa na kolejích. Ale vlastně všechny songy, v drtivé většině prověřené předchozím koncertním provedením.

Rosa na kolejích

296 Kč
Ryzí zlato
(1x)
Mňága a Žďorp je česká rocková hudební skupina pocházející z Valašského Meziříčí. Formovala se již od roku 1983 (zpočátku vystupovala pod názvem Slepé střevo).

Ryzí zlato

476 Kč
Smutku dávám sbohem
Třinácté řadové album skupiny Harlej přichází téměř přesně tři roky po předchozí úspěšné albové nahrávce Hodný holky zlý kluky chtěj.Obsahuje 11 původních písní, většinou od kapelníka Tondy Rauera.

Smutku dávám sbohem

287 Kč
Svety
Katarína Knechtová je slovenská sólová zpěvačka, skladatelka, textařka a kytaristka. Do konce roku 2008 působila s prešovskou hudební skupinou PEHA.

Svety

305 Kč
Wabi a ďáblovo stádo
Ďáblovo stádo je společenství umělců napříč profesemi, spojených pouze pro toto album.

Wabi a ďáblovo stádo

386 Kč
Zmatená
Zmatená je multižánrové debutové album Terezy Maškové, které shrnuje dva roky její práce.

Zmatená

287 Kč
Animals
Animals je desáté studiové album anglické rockové skupiny Pink Floyd, vydané 21. ledna 1977 prostřednictvím Harvest and Columbia Records.

Animals

575 Kč
Beskydská odysea
Po úspěšné boxu 8CD Antologie moravské lidové hudby, která byla symbolicky zakončena CD s funerální tematikou Smrti milá smrti, začalo vydavatelství Indies Scope pracovat na nové sérii CD moravských lidových písní s různou tematikou.

Beskydská odysea

269 Kč
Čtvrtek
Modrá, žlutá a červená jsou tři barvy předchozích bombarďáckých CD. Čtvrté CD s názvem Čtvrtek má barvu zelenou.

Čtvrtek

269 Kč
Josef Klíč & His One Man Cello Squad
Josef Klíč je český violoncellista a koncertní mistr Národního divadla v Brně. Studoval konzervatoř v Pardubicích, poté Janáčkovu akademii múzických umění u profesora Havlíka.

Josef Klíč & His One Man Cello Squad

224 Kč
Kdopa nám to hrál
V reedici s novým bookletem vychází legendární výběrové album s karaoke verzemi a bonusy...

Kdopa nám to hrál

185 Kč
Klasika pro maminky a děti

Klasika pro maminky a děti Poslouchejte klasickou hudbu s vašimi dětmi! Vědecké studie dokazují, že poslech klasických melodií má příznivý vliv na rozvoj duševních schopností dítěte. Harmonické tóny zklidňují, uvolňují a uspávají.

Klasika pro maminky a děti

210 Kč
Nikola Šuhaj loupežník
Jubilejní reedice legendárního alba z roku 1974 a 7 písniček navíc. Rok 2019 je pro toto album, ale především pro sourozence Ulrychovy v hned několika ohledech výroční.

Nikola Šuhaj loupežník

584 Kč
Podobizna
Podobizna, první album Pražského big bandu, vedeného Milanem Svobodou, vzniklo v roce 1977 a hned získalo mimořádný ohlas u publika i kritiky. Skladbami kromě kapelníka přispěli Michael Kocáb nebo Jiří Stivín.

Podobizna

250 Kč
Pošli to tam!
Michal Pavlíček sestavil novinkové autorské albumvduchu svého vnímání hudby jako svobodnéhohorizontubez hranic a stylových omezení. Sousedí zde tedy skladby různorodé, postavené tu na sólové kytaře, jinde na vokálu.

Pošli to tam!

674 Kč
Rock Line 1970-1974
Celkem 36 skladeb šestnácti československých kapel ukazuje jejich cestu od jednoduchého melodického beatu k razantnímu elektrickému rocku, rhythm and blues a dál.

Rock Line 1970-1974

316 Kč
Škola písničkou s Žáčkem
Zpěvačka Kristýna Peterková a skladatel a producent Karel Mařík a jejich Škola písničkou jsou zavedenou „značkou“. Ve více jak padesátce základních škol používají učitelé jejich písničky a k nim zpracované pracovní listyke zpestření výuky HV.

Škola písničkou s Žáčkem

287 Kč
The Best Of The Later Years 1987 - 2019
Exkluzivní nahrávky The Later Years 1987-2019 mapují tvorbu kapely po roce 1987.

The Best Of The Later Years 1987 - 2019

1 007 Kč
V tichu mezi slovy
Bílá nemoc není jen název slavné Čapkovy divadelní hry, ale jmenuje se tak i pražská folkrocková skupina, která navazuje na někdejší folkovou kapelu Bonsai. Album … v tichu mezi slovy… vychází po dlouhých patnácti letech.

V tichu mezi slovy

261 Kč
Violové koncerty českého klasicismu
Album obsahuje nahrávku tří violových koncertů Jana Václava Antonína Stamice, Jiřího Antonína Bendy a Jana Křtitele Vaňhala ve virtuózní interpretaci Petra Přibyla a Jihočeské komorní filharmonie pod taktovkou Ondřeje Kukala.

Violové koncerty českého klasicismu

261 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 776 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 39 > >>