Nejprodávanější tituly v roce 2020
psychologie

Návrat k rodině a domů - 11%
Konkrétní program určený pro zaměstnance léčeben, ústavů a věznic, jak připravit jejich pacienty, chovance a vězně na návrat „domů“, zpět do společnosti, od níž byli na delší dobu odloučeni.
psychologie

Návrat k rodině a domů

186 Kč
166 Kč
O funkcích práce a osobitosti - 11%
Publikace z r. 1938, v níž její autor, enfant terrible čs. avantgardy a bohémy 30. a 40. let, svým typickým, nekompromisním a čtivým stylem předkládá syntézu Freudovy psychoanalýzy a Adlerovy individuální psychologie.
psychologie

O funkcích práce a osobitosti

179 Kč
159 Kč
Posilněte si svoji vůli - 20%
Silná vůle, vůle žít, neměl dostatečnou vůli apod. Vůle je v moderní společnosti téměř mytické slovo. Člověk, který má dostatečnou vůli, může být v našich očích dominantním a váženým. Ne každý však má to "štěstí" a vůle je jeho druhou přirozeností.
psychologie
Ukázky

Posilněte si svoji vůli

161 Kč
129 Kč
Rétorika - 20%
Publikace přibližuje význam jazykové komunikace jak z hlediska běžného dorozumívání mezi lidmi, tak z hlediska správné mluvy odborné.
psychologie
Ukázky

Rétorika

254 Kč
203 Kč
Rozvoj zdravého sebevědomí žáka - 20%
Sebevědomí je základním stavebním kamenem sebepojetí člověka. Renomovaná česká autorka, PhDr. Daniela Sedláčková, se tentokrát zaměřila na sebevědomí žáka. Jak se žák vidí v konkrétních denních situacích? Jaký je jeho pohled na dané skutečnosti?
psychologie
Ukázky

Rozvoj zdravého sebevědomí žáka

152 Kč
122 Kč
Když chce dcera hubnout
Autorky knihy poskytují rodičům dívek rady, zda jsou obavy z tloušťky oprávněné, nebo ne, jak reagovat, když přílišná váha je jen přesvědčením dotyčné dívky, jak zavést správné stravovací návyky a co dělat, má-li dívka opravdu stabilní nadváhu.
psychologie

Když chce dcera hubnout

89 Kč
Poradenská psychologická diagnostika dětí a dospívajících - 11%
Publikace sleduje v dosud nejkomplexnější podobě problematiku psychologické diagnostiky dětí ve školním věku.
psychologie

Poradenská psychologická diagnostika dětí a dospívajících

266 Kč
236 Kč
Poradenství pro pozůstalé - 20%
Co říci někomu, kdo právě ztratil milovaného člověka? Jak poradit matce, které zemřelo dítě? Co radit lidem, kteří při tragickém neštěstí přišli o někoho ze svých blízkých? Fráze plné planých útěch mohou spíš uškodit, než pomoci. Jak ale opravdu pomoci?
psychologie
Ukázky

Poradenství pro pozůstalé

186 Kč
149 Kč
Psychodiagnostika - 20%
Psychodiagnostika má v současné době stále rostoucí význam jak ve výzkumné práci, tak zejména při uplatňování psychologie v praxi.
psychologie
Ukázky

Psychodiagnostika

166 Kč
133 Kč
Terapeutická komunita - 20%
Terapeutická komunita je důležitou součástí léčby psychických a behaviorálních poruch. Renomovaný český autor nabízí čtenářům dokonalý přehled o obecném modelu terapeutické komunity.
psychologie
Ukázky

Terapeutická komunita

467 Kč
374 Kč
Zobrazuji 841 - 850 z 868 položek
<< < 1 .. 83 84 85 86 87 > >>