Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
přírodní vědy

Posvátná geometrie - 20%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
přírodní vědy
Ukázky

Posvátná geometrie

149 Kč
119 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 20%
Nestor českého vinařství, profesor Vilém Kraus, připravil aktualizované vydání své velmi úspěšné knihy, v níž vás seznamuje s nejnovějšími odrůdami révy vinné.
přírodní vědy
Ukázky

Pěstujeme révu vinnou

161 Kč
129 Kč
Co nám poví chameleon - 20%
(1x)

Vstupte do tajemného světa zázraků přírody Knížka Co nám poví chameleon je určena pro děti od šesti do sta let. Autorka a ilustrátorka Zora Koru nám představí víc než třicet úžasných obyvatel říše zvířat, kteří dokáží naprosto neuvěřitelné věci: ryby létající nad vodou, ještěry běhající po vodě nebo ptáky, kteří vůbec létat neumějí, zato s přehledem uloví chřestýše.

přírodní vědy
Ukázky

Co nám poví chameleon

209 Kč
167 Kč
Jak ztratit Zemi
Už dlouho víme, co se s naší planetou děje. Toto je příběh o tom, proč nic neděláme.
přírodní vědy
Ukázky

Jak ztratit Zemi

183 Kč
Jirkův tajný klíč k vesmíru - 20%
Za vším je útěk Jirkova ochočeného prasátka. Díky němu se Jirka seznámí se svými sousedy - Aničkou a jejím otcem Erikem, který se zabývá vědou. Erik má nejvýkonnější počítač na světě a říká mu Kosmo. Ten dokáže vyslat Jirku a jeho kamarády na jakékoli místo ve vesmíru.
přírodní vědy
Ukázky

Jirkův tajný klíč k vesmíru

249 Kč
199 Kč
Třaskavé pohádky - 20%

Třaskavé pohádky – kniha pro chytré děti, aby byly ještě chytřejší! Víte, že chemické prvky a sloučeniny vedou stejně jako my lidé bohaté životy plné zvratů třaskavějších než nejsilnější chemické reakce?

přírodní vědy
Ukázky

Třaskavé pohádky

209 Kč
167 Kč
Anatomie a fyziologie lidského těla - 20%
Publikace seznamuje se stavbou a fungováním lidského těla v základním rozsahu, který je náplní studia psychologie, pedagogiky, sociální práce a dalších humanitních (nelékařských) oborů.
přírodní vědy
Ukázky

Anatomie a fyziologie lidského těla

509 Kč
407 Kč
Encyklopedie listnatých stromů a keřů - 20%

S listnatými stromy a keři se můžeme setkat prakticky kdekoliv. Ať už se vydáme na procházku do přírody, botanické zahrady nebo třeba do zámeckého parku. Obklopují nás v našem okolí a tvoří nepostradatelnou součást našeho života. Kniha, kterou nyní držíte v rukou, si klade za úkol provést vás světem listnatých dřevin a ukázat vám rozmanitost jejich světa v šíři, jaká u nás nemá obdoby. Na bezmála 750 stranách je popsáno přes 4 700 druhů, poddruhů a kultivarů listnatých dřevin, které se vyskytují v zahradách, parcích a ve volné přírodě našich zeměpisných šířek. Text doprovází více než 3 000 barevných fotografií a kreseb, díky nimž je možné detailně se seznámit s většinou popisovaných druhů. V této knize poznáte dřeviny opravdu od A do Z. Proniknete do tajů jejich stavby i vývojových fází a skryté vám nezůstanou ani informace o jejich pěstování a množení. Encyklopedie listnatých stromů a keřů není určená jen pro botaniky, dendrology. Její bohatost a přehlednost ocení všichni milovníci přírody, kteří chtějí mít doma unikátní ucelenou encyklopedii o tomto tématu.

přírodní vědy
Ukázky

Encyklopedie listnatých stromů a keřů

1 099 Kč
879 Kč
Sbírka řešených příkladů z matematiky, fyziky a informatiky (2007, 2009, 2010) - 20%
Příklady v publikaci by měly uchazečům o studium poskytnout konkrétní představu o typech a obtížnosti úloh, které mohou i v dalších letech při zkoušce očekávat.
přírodní vědy
Ukázky

Sbírka řešených příkladů z matematiky, fyziky a informatiky (2007, 2009, 2010)

95 Kč
76 Kč
Smrtící rostliny - 20%
Nádherně zpracované a fascinujícím způsobem prezentované přírodní dějiny těch nejjedovatějších rostlin světa, které čtenáře vtáhnou do tajů neobyčejně rafinovaných strategií pro přežití a také poutavě osvětlí, jaký vliv mají tyto rostliny na člověka.
přírodní vědy
Ukázky

Smrtící rostliny

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 129 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 13 > >>