Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
dobrodružné

Doktor Proktor a vana času - 20%

Doktor Proktor a jeho dva malí asistenti na výpravě do minulosti Líza a Bulík z Dělové ulice obdrží jednoho dne šifrovanou pohlednici od doktora Proktora. Že by mu hrozilo nebezpečí? Brzy vyjde najevo, že jej do nových patálií uvrhl jeho vlastní vynález – vana času.

dobrodružné
Ukázky

Doktor Proktor a vana času

249 Kč
199 Kč
Flek Jasnovod a dračí mračno - 20%

Někteří hrdinové mají meč, Flek Jasnovod má flétnu. A dokáže s ní pořádné kousky. Třeba zahnat draky! Flek Jasnovod by mohl být oslavován jako hrdina. Vždyť hrou na flétnu zachránil vesnici Šplíchopád před krysami! Co je mu to ale platné, když za zapískání zakázané písně teď sedí ve vězení.

dobrodružné
Ukázky

Flek Jasnovod a dračí mračno

249 Kč
199 Kč
Hra o sen - 20%
Napínavá knižní reality show pro ty, kdo se rádi bojí.
dobrodružné
Ukázky

Hra o sen

297 Kč
238 Kč
Hvězdný prach: Magie v korunách - 20%
Lucka už nějakou dobu ví, že je duch hvězdného prachu. Duchové umějí létat a chrání přírodu před lidskou neplechou. Nyní nastal čas začít procvičovat svou vyšší magickou moc. Je to velká zábava, ale Lucka a její kamarádky mají starosti.
dobrodružné
Ukázky

Hvězdný prach: Magie v korunách

189 Kč
151 Kč
Kočičí válečníci (3) - Les plný tajemství - 20%
Klany divokých kočičích válečníků se mísí. V lese je cítit napětí, přátelé se mohou doslova přes noc stát nepřáteli. A některé kočky jsou ochotné zabíjet, aby dostaly, co chtějí! Ohnivous je odhodlán zjistit pravdu o smrti Rudocha, válečníka z Hromového klanu.
dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci (3) - Les plný tajemství

179 Kč
143 Kč
Róza, Háňa a tajný život lesa - 20%
Sestry Háňa a Róza přijíždí koncem letních prázdnin k prababičce a pradědečkovi do horské osady zvané Jizerka, aby tam společně s rodiči oslavily šesté narozeniny mladší z nich. Ale ještě, než nastane onen slavný den, objeví malé amazonky v lese jedno velice zvláštní místo, které zavání báječným dobrodružstvím!
dobrodružné
Ukázky

Róza, Háňa a tajný život lesa

209 Kč
167 Kč
Sesterstvo ve Snové říši - 20%
(2x)
Kouzelná kočka Fabiola tentokrát nepřenese Sesterstvo do minulosti, ale do říše snů! Začínají se tam totiž dít moc divné věci. V Elině ulici navíc nikdo nemůže v klidu spát, všichni se pořád bezdůvodně budí a ráno jsou pak strašně mrzutí.
dobrodružné
Ukázky

Sesterstvo ve Snové říši

189 Kč
151 Kč
Strašidelnická - 20%
(1x)
Dobrodružná jízda metrem za tajemstvím podzemních strašidel! Jednoho dne si bráškové Ondra a Vítek přinesou domů z metra, kde dřív pracoval jejich děda, opravdické strašidlo – střapáče! Hned se s ním spřátelí, ale to ještě netuší, co má tenhle tvor za lubem.
dobrodružné
Ukázky

Strašidelnická

249 Kč
199 Kč
Tajná dvojka A + B – Poprask v divadle kouzel - 20%
Spolužáci Artur a Bára jsou špičkoví detektivové, kteří za pomoci supermoderních technologií řeší zapeklité záhady! Během kouzelnického představení zmizí oblíbená třídní učitelka.
dobrodružné
Ukázky

Tajná dvojka A + B – Poprask v divadle kouzel

99 Kč
79 Kč
Ukradený prsten - 20%
Frantík Lebeda je na svůj věk menší a drobnější, ale hlavu má plnou snů a nápadů. Však už o prázdninách vyřešil případ ztracené vzácné cukřenky tety Emilky. A zdá se, že ani na podzim nebude Frantík zahálet.
dobrodružné
Ukázky

Ukradený prsten

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 99 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>