Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
podle předmětů

První slova Španělština - karty - 11%
Ilustrované karty s jednoduchou výslovností španělských slovíček pro rychlou komunikaci na cestách i osvojení základů cizího jazyka
podle předmětů

První slova Španělština - karty

233 Kč
207 Kč
Starověk - tahák - 11%

TAHÁKY PRO MÉHO SYNA, KTERÉHO UČENÍ NEZAJÍMÁ !!! Nový projekt Lucie Seifertové je inspirován “karanténou” a také skutečností, že má autorka syna v tzv. domácí individuální výuce.

podle předmětů

Starověk - tahák

35 Kč
31 Kč
Somatologie - 11%
Základní učebnice předmětu Základy anatomie a fyziologie člověka od renomovaného autora učebnic a skript a přednášejícího somatologie, anatomie a kineziologie. Publikace je doplněna téměř dvěma sty obrázky, které doplňují a ilustrují text.
podle předmětů

Somatologie

314 Kč
279 Kč
Matematika – Obvody a obsahy, povrchy a objemy - 1. stupeň ZŠ - 13%
Laminátová skládačka určená pro žáky prvního stupně základních škol nabízí v graficky přehledné a stručné formě základní vzorce pro výpočet obvodů a obsahů obrazců a povrchů a objemů těles.
podle předmětů

Matematika – Obvody a obsahy, povrchy a objemy - 1. stupeň ZŠ

23 Kč
20 Kč
Studijní předpoklady a základy logiky - 1. díl - 11%
Publikace vychází již v 12. přepracovaném a aktualizovaném vydání a reaguje na nové trendy v přijímacím řízení v českém vysokém školství, kde se u přijímacích zkoušek začínají masivně testovat obecné studijní předpoklady.
podle předmětů

Studijní předpoklady a základy logiky - 1. díl

359 Kč
319 Kč
Čeština pro střední odborná učiliště a střední odborné školy - 17%
Jedna souhrná učebnice jazyka a slohu je určena pro všechny ročníky SOU. Klade důraz na praktické zvládnutí jazyka v psaní i v mluvené formě. Odpovídá nejnovějším osnovám pro tříleté učební obory.
podle předmětů

Čeština pro střední odborná učiliště a střední odborné školy

187 Kč
156 Kč
Maturita Solutions 3rd Edition Pre-Int Teacher´s Pack - 11%
The Solutions Teacher's Pack, consisting of the Print Essentials Teacher's Book and the Teacher's Resource Disk, is full of essential lesson information and additional resources for teachers to use in class.
podle předmětů

Maturita Solutions 3rd Edition Pre-Int Teacher´s Pack

614 Kč
546 Kč
Chemie v kostce pro SŠ - 11%
Učebnice v novém a praktickém formátu shrnuje přehledně veškeré učivo chemie probírané na středních školách a je nejen výbornou učební pomůckou pro každého studenta SŠ, ale také připraví k přijímacím zkouškám na vysokou školu.
podle předmětů

Chemie v kostce pro SŠ

206 Kč
183 Kč
Pedagogika pro učitele - 14%
Základní učební text je nepostradatelný pro všechny studenty pedagogických oborů na pedagogických, filozofických, přírodovědeckých fakultách a na ČVUT v jejich praktické vzdělávací činnosti s důrazem na současné pedagogické ideje, trendy i vědění.
podle předmětů

Pedagogika pro učitele

464 Kč
399 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 639 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 64 > >>