Nejprodávanější tituly v roce 2020
pop

Eurovision Song Contest 2019
Eurovision Song Contest 2019
pop

Eurovision Song Contest 2019

413 Kč
Greatest Hits /Iglesias/
Enrique Iglesias prodal přes 170 milionů nahrávek, vydal celkem deset studiových alb a dvě „greatest hits” kompilace, stal se multiplatinovým interpretem téměř v každé zemi a téměř v každé zemi rovněž odehrál koncert.
pop

Greatest Hits /Iglesias/

287 Kč
Homo Fonkianz
Homo Fonkianz je čtvrté studiové album české skupiny J.A.R.
pop

Homo Fonkianz

287 Kč
J.A.R Box
CD box obsahuje kompletní diskografii skupiny. „Osm studiových alb v této krabici se dá lehce brát jako prostý průřez třiceti lety jedné kapely, která se kdysi rozhodla hrát funk a povedlo se jí za tu dobu napsat a natočit několik hitů.
pop

J.A.R Box

944 Kč
Madame X
Královna popu Madonna vydává v pořadí čtrnácté album Madame X, které vyjde 14. června. Deska je kolekcí 15 skladeb, které jsou silně ovlivněné Madonniným životem v portugalském Lisabonu a jejím dlouholetým vztahem k latinsko-americké hudbě a kultuře.
pop

Madame X

359 Kč
Na Měsíc
Debutové album všestranného muzikanta, které koprodukoval Kenny Rough a na kterém hostuje i hiphopová hvězda Paulie Garand nebo slovenská rapová senzace Matys. Čekejte moderní pop s ambicemi oslovit širší spektrum posluchačů.
pop

Na Měsíc

287 Kč
Nanovo
Voxel na svém třetím albu Voxel vyměnil kytaru za mandolínu a vedle sebe postavil kapelu, se kterou se vydává do indie folkových končin
pop

Nanovo

314 Kč
Nemůžu popadnout tvůj dech
(1x)
Páteř alba tvoří skladby, které představují vrchol koncertů ASPM, a které se v průběhu let proměňovaly a zrály -Asi v tom bude nějakej háček(Spálený), Mezi břehy(Spálený), 100000 modrých sluncí (Spálený / Krůta) a Mé múze(Spálený / Velíšek).
pop

Nemůžu popadnout tvůj dech

494 Kč
No.6 Collaborations Project
No. 6 Collaborations Project je čtvrté album anglického zpěváka a písničkáře Eda Sheerana. Jde o pokračování jeho staršího projektu, na kterém spolupracoval s nejrůznějšími hosty.
pop

No.6 Collaborations Project

791 Kč
Phaedra
Tangerine Dream je německá hudební skupina založená v roce 1967 Edgarem Froesem. Skupina hraje elektronickou hudbu a za svou existenci prošla mnoha personálními změnami, jediným stálým členem byl Edgar Froese.
pop

Phaedra

197 Kč
Rub a líc
Druhé album zpěváka, který reprezentuje novou tvář českého popu. Je jednou z nejvýraznějších postav nastupující generace hudebníků, která žije on-line, je aktivní na sociálních sítích a oslovuje desítky až stovky tisíc posluchačů.
pop

Rub a líc

287 Kč
Simply the Best
Kompilace největších hitů americké zpěvačky Tiny Turner, vydaná v roce 1991. Pojmenovaná je podle hitu z roku 1988, obsahuje i další písně jako What‘s Love Got To Do With It, Private Dancer, Nutbush City Limits či duet s Rodem Stewartem It Takes Two.
pop

Simply the Best

602 Kč
Step Back In Time: The Definitive Collection
Album australské zpěvačky Kylie Minogue Step Back In Time: The Definitive Collection.
pop

Step Back In Time: The Definitive Collection

341 Kč
Still On My Mind
Na své páté studiové album nechala Dido fanoušky čekat dlouhých šest let. Album již na podzim 2018 předznamenal singl Hurricanes, který v lednu 2019 následovala píseň Give You Up.
pop

Still On My Mind

656 Kč
Things I've Seen
Alex Hepburn, původem ze Skotska, je londýnská popová zpěvačka, která se svým talentem a chraplavým hlasem podobá známé zpěvačce Janis Joplin. Vydává album Things I've Seen.
pop

Things I've Seen

485 Kč
Threads
Threads je v pořadí jedenácté studiové album americké písničkářky Sheryl Crow. Na desce hostuje Johnny Cash, St Vincent, Mavis Staples, James Taylor, Keith Richards, Eric Clapton nebo Sting.
pop

Threads

350 Kč
You And Me Both
Reedice alba You and Me Both z roku 1983 kapely Yazoo na vinylu.
pop

You And Me Both

656 Kč
A Star Is Born
A Star Is Born je americké romantické drama kombinované s muzikálem. V hlavní roli se objevuje držitel nominace na Oscara Bradley Cooper, pro kterého je film rovněž režijním debutem, a Stefani Germanotta, která je známější pod pseudonymem Lady Gaga.
pop

A Star Is Born

287 Kč
Barvy
Marta Jandová vydává své první sólové album Barvy. A nebude to jen tak! Marta má výrazné rodinné hudební zázemí a patří u nás mezi velmi populární zpěvačky. O to víc je překvapivé, že na její debutové album si domácí fanoušci museli počkat tak dlouho
pop

Barvy

374 Kč
Egypt Station
Egypt Station je sedmnácté sólové album Paula McCartneyho. Jedná se o první nový materiál od roku 2013. Desku majoritně produkoval Greg Kurstin s přispěním Ryana Teddera.
pop

Egypt Station

386 Kč
Zobrazuji 141 - 160 z 200 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 > >>