Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
osobnosti a osudy

Osudová osamělost - 11%
Kolektivní monografie věnovaná vybraným aspektům filmové (a v jednom případě i literární) tvorby českého filmového a divadelního režiséra, spisovatele a dramatika Václav Kršky.
osobnosti a osudy

Osudová osamělost

251 Kč
223 Kč
Papež reformátor - 11%
Ivereighova široce pojatá a propracovaná biografie papeže Františka odkrývá dříve nepopsané podrobnosti počátků ambiciózního programu tohoto netradičního papeže, a kam církev s tímto programem míří.
osobnosti a osudy

Papež reformátor

359 Kč
319 Kč
Pas do Hollywoodu - 11%
John Huston, Billy Wilder, Joseph Mankiewicz, Roman Polanski, Miloš Forman a Wim Wenders v rozhovorech. Pas do Hollywoodu přináší obraz šestice režisérů, kteří stoprocentně komerčně uspěli a zároveň se stali ikonami filmového umění.
osobnosti a osudy

Pas do Hollywoodu

297 Kč
264 Kč
Princezny českého filmu - 11%
Životní osudy nejznámějších českých filmových princezen, Libušky Šafránkové, Marie Kyselkové, Mileny Dvorské, Aleny Vránové, Ivany Andrlové a mnoha dalších.
osobnosti a osudy

Princezny českého filmu

224 Kč
199 Kč
Předčasná úmrtí zapsaná v dějinách - 11%
Byli slavní a ve svých oborech mimořádně úspěšní. Spojuje je však ještě cosi - temný moment smrti: zemřeli předčasně, za dramatických a často nevyjasněných okolností, mnohdy z vlastní vůle.
osobnosti a osudy

Předčasná úmrtí zapsaná v dějinách

179 Kč
159 Kč
Rudý car - 11%
V Rusku a možná po celém světě mezi levicově exponovanými lidmi mnohdy přežívá chápání Stalina jako architekta socialismu, vítěze nad nacisty a tvůrce sovětského impéria.
osobnosti a osudy

Rudý car

215 Kč
191 Kč
Slovanská knihovna – můj osud - 11%
Netradičně pojaté memoáry.
osobnosti a osudy

Slovanská knihovna – můj osud

198 Kč
176 Kč
Slza obrazem - 11%
(1x)
Autentická fotokniha skupiny Slza, ve které mají fanoušci kapely poprvé možnost poznat její členy nejen v záři reflektorů, ale i v jejich běžném životě a to díky unikátním fotografiím Jindry Kodíčka, jež jsou doprovázeny biografickými texty.
osobnosti a osudy

Slza obrazem

359 Kč
319 Kč
Spinoza. Praktická filosofie - 11%
Rozborem Spinozových základních myšlenek Deleuze ukazuje, že filosofie není abstrakcí odtrženou od každodenního světa, ale že je sama o sobě vždy už praxí a způsobem života.
osobnosti a osudy

Spinoza. Praktická filosofie

160 Kč
142 Kč
To jsem já, Františka - 11%
(1x)
Napsala jsem knihu. Jmenuje se: To jsem já, Františka. Stvořila jsem knihu, aniž bych po tom bytostně toužila. Pár nakladatelů, jež mě k tomu vyzvali, jsem v nedávné minulosti s díky odmítla.
osobnosti a osudy

To jsem já, Františka

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>