Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2020
společenské vědy

Dálková láska - 11%
Žijeme ve světě, v němž je ten nejmilejší často vzdálený a ten vzdálený je nezřídka ten nejbližší. Autoři se v knize snaží o široký záběr – zajímá je láska překračující zeměpisné, kulturní a politické hranice.
společenské vědy

Dálková láska

287 Kč
255 Kč
Exodus bez Mojžíše - 12%
Kniha pojednává o romské emigraci z České republiky v letech 1997–2004, k čemuž využívá pojmové instrumenty moderní politické filosofie. Na pozadí situace Romů ve střední Evropě je tu zkoumána problematika hromadné emigrace.
společenské vědy

Exodus bez Mojžíše

49 Kč
43 Kč
Extáze, exodus a exitus Juraje Hordubala - 11%
(1x)
Publikace představuje pokus o teologicko-antropologicky orientovanou interpretaci románu Karla Čapka Hordubal. Jejím hlavním úkolem je naslouchat románem kladené otázce po člověku, nechat ji zaznívat v různých podobách a rozumět jí teologicky.
společenské vědy

Extáze, exodus a exitus Juraje Hordubala

89 Kč
79 Kč
Internetové volby - 11%
Kolektivní práce týmu odborníků z oblasti politologie, ústavního práva či statistiky je přinejmenším v českém prostředí jedinečnou komplexní publikací o nové oblasti odborného výzkumu – internetových volbách.
společenské vědy

Internetové volby

306 Kč
272 Kč
Jak obchodovat s Korejci - 11%
Publikace se zabývá kulturní charakteristikou Koreje, korejského národa a podnikatelským prostředím v této zemi. Pomocí ní budeme moci lépe pochopit rozdíly mezi kulturou Západu a korejskou kulturou.
společenské vědy

Jak obchodovat s Korejci

224 Kč
199 Kč
Koho volí Vaši sousedé? - 11%
Kniha autorů (Tomáš Kostelecký, Renáta Mikešová, Markéta Poláková, Daniel Čermák, Josef Bernard, Martin Šimon) představuje systematickou analýzu prostorových vzorců politických orientací obyvatel a jejich změn v čase.
společenské vědy

Koho volí Vaši sousedé?

359 Kč
319 Kč
Komparace názorů a postojů české veřejnosti k životosprávě, pohybovým aktivitám a sportu - 11%
Monografie zahrnuje dva dílčí pedagogické výzkumy zaměřené na komparaci názorů a postojů u vybraných skupin české populace, kdy se respondenti vyjadřují k otázkám denního režimu, životosprávy, psychosociálním funkcím pohybových aktivit a sportu.
společenské vědy

Komparace názorů a postojů české veřejnosti k životosprávě, pohybovým aktivitám a sportu

131 Kč
116 Kč
Lidská a přirozená práva v dějinách - 20%
Moderní pojetí lidských práv je tradičně odvozováno z myšlenek a deklarací 18. století, kdy lidská práva byla chápána jako práva přirozená.
společenské vědy

Lidská a přirozená práva v dějinách

218 Kč
174 Kč
Navrhování a výběr kandidátů - 11%
Politické strany jsou integrální součástí zastupitelského modelu demokracie, v moderních demokraciích je těžké si představit existencipolitiky bez stran.
společenské vědy

Navrhování a výběr kandidátů

296 Kč
263 Kč
Obrana ústavnosti. Česká otázka v postnacionální Evropě - 11%
Jak může znít v evropsky integrované a globálně provázané společnosti na počátku 21. století ona Česká otázka, která po dvě staletí definovala náš politický i sociální vývoj a jejíž součástí vždy bylo i postavení naší země a národa v Evropě?
společenské vědy

Obrana ústavnosti. Česká otázka v postnacionální Evropě

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>