Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
střední školy

Zdravotní nauka 2. díl - 20%
Učebnice je určena žákům středních odborných škol oboru sociální péče i pracovníkům, kteří začínají se sociální prací v praxi.
střední školy
Ukázky

Zdravotní nauka 2. díl

195 Kč
156 Kč
Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty – 2. ročník - 20%
Moderní učebnice ošetřovatelství je koncipována pro výuku žáků oboru zdravotnický asistent na středních zdravotnických školách. Je určena 2. ročníkům studia a navazuje na úspěšnou učebnici ošetřovatelství pro 1. ročník.
střední školy
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty – 2. ročník

186 Kč
149 Kč
Právní minimum pro sestry - 20%
Zcela nová, moderní a ucelená příručka je vytvořena na základě nové legislativy a je určena sestrám, studentům i vyučujícím, kteří přicházejí do styku s nemocnými a jejich rodinami.
střední školy
Ukázky

Právní minimum pro sestry

135 Kč
108 Kč
Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty IV - 20%
Kniha je určena především studentům a vyučujícím SZŠ - obor zdravotnický asistent a studentům a pedagogům zdravotnických lyceí. Jedná se o základní učebnici v oboru ošetřovatelství, zejména ošetřovatelství v klinických oborech.
střední školy
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty IV

229 Kč
183 Kč
Francouzština pro lékaře - 20%
Publikace, která je na našem trhu zcela ojedinělá a nemá u nás konkurenci, seznamuje čtenáře s vybranými nejdůležitějšími oblastmi klinické medicíny - samozřejmě včetně potřebných výrazů a slovních obratů z anatomie, fyziologie, patofyziologie...
střední školy
Ukázky

Francouzština pro lékaře

458 Kč
366 Kč
Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty I - 20%
Kniha je určena především studentům a vyučujícím SZŠ obor zdravotnický asistent a studentům a pedagogům zdravotnických lyceí.
střední školy
Ukázky

Ošetřovatelství pro zdravotnické asistenty I

186 Kč
149 Kč
Gastroenterologie a hepatologie pro zdravotní sestry - 20%
Tato ojedinělá učebnice je určena nejen sestrám specialistkám v oboru gastroenterologie a hepatologie, ale všem sestrám, které pečují o pacienty s poruchami a onemocněním zažívacího ústrojí.
střední školy
Ukázky

Gastroenterologie a hepatologie pro zdravotní sestry

254 Kč
203 Kč
Pokrývačství - 20%
Reprint knihy z roku 1948, která velmi podrobně zachycuje dnes už téměř ztracené umění řemesla pokrývačského. Poskytuje základní informace pokrývačským učňům, pokrývačům i projektantům o jednotlivých typech střech, krytinách a hlavně technologiích.
střední školy
Ukázky

Pokrývačství

251 Kč
201 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 88 položek
<< < 1 .. 7 8 9