Nejprodávanější tituly v roce 2020
stavba a úpravy

Skalničky v moderní zahradě - 20%
Publikace je věnována zejména začínajícím milovníkům skalniček, kterým by měla usnadnit orientaci v širokém sortimentu. Nicméně i zkušení pěstitelé zde mohou nalézt nové inspirace a třeba se i seznámit s druhy, se kterými ještě zkušenosti nemají.
stavba a úpravy
Ukázky

Skalničky v moderní zahradě

271 Kč
217 Kč
Potůčky, kaskády a vodotrysky v zahradě - 20%
Kdo by nechtěl mít na své zahradě jezírko nebo potůček! Málokdo ale má to štěstí, že vodní plochu či tok má na svém pozemku už od přírody. Pro ty ostatní je určena tato knížka, jejíž autor čerpá ze svých bohatých profesních zkušeností.
stavba a úpravy
Ukázky

Potůčky, kaskády a vodotrysky v zahradě

101 Kč
81 Kč
Skvělá domácnost - 11%
Jak zvládnout (téměř) cokoli.
stavba a úpravy

Skvělá domácnost

584 Kč
519 Kč
Domov pro tělo i duši - 11%
(1x)
Průvodce stavbou vlastního domu s obrazy emocí a tvořením pro radost. Najdete v něm nejen veškeré rady jak svépomocí postavit dům, ale jak z něj vytvořit místo, kde se budete cítit šťastně.
stavba a úpravy

Domov pro tělo i duši

332 Kč
295 Kč
Domovy slavných - Postřehy z domů a bytů hvězd - 11%
Exkluzivní fotografie a doprovodné komentáře zachycují kuchyně a obývací pokoje, jídelní stoly i pracovní kouty, ložnice a dokonce koupelny či toalety slavných.
stavba a úpravy

Domovy slavných - Postřehy z domů a bytů hvězd

179 Kč
159 Kč
Jak vybrat rodinný dům - 20%
Zkušený projektant a poradce vás provede základními otázkami při rozhodování o koupi rodinného domu. Napoví podle čeho vybírat a naučí vás odhalit skryté nástrahy v nabídkách realitních kanceláří.
stavba a úpravy
Ukázky

Jak vybrat rodinný dům

254 Kč
203 Kč
Pokojovky pro zdraví a na talíři - 11%
Co všechno víme o zelených spolubydlících v našem bytě? Mohou nám přinést i jiný než estetický užitek? Nemáme náhodou doma skvost, který je schopen obohatit náš jídelníček či dokonce přispět k léčbě našich neduhů?
stavba a úpravy

Pokojovky pro zdraví a na talíři

314 Kč
279 Kč
Rekonstrukce chalupy - 20%
V knize určené chatařům a chalupářům je shrnuta řada zkušeností z budování a údržby víkendového stavení. Někomu se mohou hodit rady jak ušetřit peníze využitím menších i větších nápadů a „zlepšováků".
stavba a úpravy
Ukázky

Rekonstrukce chalupy

212 Kč
170 Kč
Rekonstrukce jádra v panelovém domě - 20%
Chcete mít místo umakartového jádra krásnou koupelnu a nevíte jak na to? Pak držíte v rukou příručku, která vám poradí s architektonickým řešením i vlastní stavbou.
stavba a úpravy
Ukázky

Rekonstrukce jádra v panelovém domě

161 Kč
129 Kč
Moderní okna - 11%
Autoři v knize poradí, zda vybrat okna plastová nebo dřevěná, co musejí splňovat a co ohlídat při jejich dodávce a montáži. Poradí také s ekonomickou návratností jednotlivých typů oken.
stavba a úpravy

Moderní okna

143 Kč
127 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 100 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>