Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
moderní svět a civilizace

Zlatá léta šedesátá - 20%
Autor popisuje šedesátá léta pohledem obyčejného člověka, tedy pohledem naprosté většiny obyvatel. Kniha má podobu jakési encyklopedie a zaměřuje se jednak na věci, které byly tehdy normální a oblíbené, ale i na ty, které vybočovaly.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Zlatá léta šedesátá

69 Kč
55 Kč
Kultura jako faktor volného času - 20%
Monografie se pokouší přispět k odpovědi na otázku, jakým způsobem lidé tráví svůj volný čas, jaká část jejich volnočasových aktivit je kulturní povahy a zejména jak tyto aktivity souvisí s ostatními způsoby trávení volného času.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Kultura jako faktor volného času

69 Kč
55 Kč
Jak posloucháme hudbu? - 20%
Monografie se pokouší přispět k diskuzi nad otázkou, jaký mají jednotlivé části veřejnosti vztah k hudbě a jak se tento vztah reálně projevuje v jejich nákupním chování na trzích s hudbou. Děje se tak na základě dat výzkumné povahy.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Jak posloucháme hudbu?

69 Kč
55 Kč
Rozpolcená mocnost - 20%
Role Německa na mezinárodní scéně je častým terčem kritiky. Německá zahraniční politika se jednou jeví jako příliš asertivní a sobecká, podruhé jako alibistická a ustrašená.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Rozpolcená mocnost

130 Kč
104 Kč
České probuzení z amerického snu - 20%
Tato kniha přichází s novým pohledem na Spojené státy, který vychází z nutnosti překonat nekriticky obdivné i nekriticky odsuzující přístupy.
moderní svět a civilizace
Ukázky

České probuzení z amerického snu

200 Kč
160 Kč
Hroši žerou trpaslíky! - 20%

Praktický a zábavný průvodce světem falše.  Hoaxy, fake news, klamavá reklama a spousta dalšího balastu, to vše na nás útočí na sociálních sítích, internetu, v e-mailech, ale taktéž i ze stránek seriózně se tvářících médií.

moderní svět a civilizace
Ukázky

Hroši žerou trpaslíky!

249 Kč
199 Kč
In Quest of History On Czech Statehood and Identity - 20%
Dialog Karla Hvížďaly, novináře-zvědavce z Prahy, s Jiřím Přibáněm, právním filosofem z britského Cardiffu, nad uzlovými body naší historie, ku příležitosti 100. výročí republiky, v širokém teritoriálním i časovém kontextu od 9. do 21. století.
moderní svět a civilizace
Ukázky

In Quest of History On Czech Statehood and Identity

280 Kč
224 Kč
Paradigma a vize lidské společnosti - 20%
Nová publikace přibližuje organizační formy lidského sdružovacího procesu v dějinném vývoji. Poukazuje na vývojové pohyby a společenské jevy, které provázejí vývoj lidstva.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Paradigma a vize lidské společnosti

99 Kč
79 Kč
Podstata filozofie a kultury - 20%
Smyslem knihy je přispět k nahlédnutí do podstaty, vnitřní složitosti a vzájemného propojení vybraných podstatných filozofických disciplín (oborů, odvětví, oblastí, složek), směrů, paradigmat, jednotlivých postojů a pozic filozofie jako celku.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Podstata filozofie a kultury

99 Kč
79 Kč
Tajemná místa komunismu - 20%
(2x)
Vydejte se na místa známá, méně známá i zcela neznámá, která jsou spojená s jedním z nejtěžších období našich dějin. Přestože z hlediska dějin lidstva to byl pouhý časový zlomek, pro Českou (respektive Československou) republiku bylo toto období velmi významné, neboť ­trvalo téměř polovinu její existence a mělo naprosto zásadní dopad na všechny sféry života občanů.
moderní svět a civilizace
Ukázky

Tajemná místa komunismu

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 100 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 > >>