Nejprodávanější Kniha v roce 2020
báje a legendy

Prague a travers ses legendes - 11%
Kniha cíleně vybírá pražské památky, kam obvykle míří kroky všech turistů, tedy Pražský hrad, Strahovský klášter, Chrám sv. Víta, Karlův most, Ungelt, Staroměstské náměstí a Staroměstský orloj, Židovské Město a další.
báje a legendy

Prague a travers ses legendes

359 Kč
319 Kč
Indiánské báje a mýty - 11%
Publikace zaměřená v tomto případě na báje a mýty ze severní a jižní Ameriky. Pro své poutavé zpracování si známý autor PhDr. Vladimír Hulpach vybral tentokrát eskymácké a indiánské pověsti od zamrzlého Severního moře přes Skalisté hory.
báje a legendy

Indiánské báje a mýty

341 Kč
303 Kč
Legenda o sv. Vintířovi - 11%
Jedná se o kritickou edici legendy o sv. Vintířovi (Vita s. Guntheri), která byla sepsána v břevnovském klášteře v polovině 13. století za účelem Vintířovy kanonizace.
báje a legendy

Legenda o sv. Vintířovi

Petr Kubín (ed.)
324 Kč
288 Kč
Poselství prachu. Mýty Šošonů - 6%
Publikace Poselství prachu přináší antologii vyprávění domorodých kmenů z Velké pánve, tj. etnik tradičně obývajících teritoria dnešních amerických států Utah a Nevada.
báje a legendy

Poselství prachu. Mýty Šošonů

305 Kč
287 Kč
Pomsta hadů - 6%
Literární tradice tchajwanských domorodců velmi bohatá. Kniha Pomsta hadů přináší příběhy ilustrující ústní tradici těchto kmenů, jsou mezi nimi základní mýty o původu lidí, o povodni, o získání ohně, příběhy o obludách i dojímavé milostné příběhy.
báje a legendy

Pomsta hadů

220 Kč
207 Kč
Osm světel - 6%
(2x)
Židovské písemnictví patří k nejstarším, a zároveň nejrozmanitějším na světě, jeho texty dělí tisíce let i kilometrů. V knize Osm světel můžete najít nejznámější židovské pohádkové příběhy, legendy, bajky a anekdotická vyprávění.
báje a legendy

Osm světel

338 Kč
318 Kč
77 leyendas de Praga - 6%
Místopisné legendy z Pražského hradu, Vyšehradu, Starého Města, Nového Města , Malé Strany, které mohou být i skvělou inspirací k procházkám po Praze - černobílé ilustrace, doplněno kreslenými mapami. Čtení ve španělštině.
báje a legendy

77 leyendas de Praga

339 Kč
319 Kč
Suma tibetského písemnictví
(1x)
Pečlivý výběr překladů z tibetského písemnictví, který mapuje v celistvosti literaturu jednoho z nejpozoruhodnějších států světa.
báje a legendy

Suma tibetského písemnictví

179 Kč
Děti Duhového hada - 6%
Prostřednictvím starobylých vyprávění se přiblížíme Austrálii a jeho původnímu obyvatelstvu.
báje a legendy

Děti Duhového hada

212 Kč
199 Kč
Legendy o smrti - 11%
Znamení předsmrtná, zjevení posmrtná, pohřbívání, peklo, ráj a jiné v lidových vyprávěních zaznamenaných bretonským folkloristou.
báje a legendy

Legendy o smrti

63 Kč
56 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 175 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 18 > >>