Nejprodávanější e-knihy v roce 2020
medicína

Úvod do gerontologie - 20%
Učebnice Úvod od gerontologie se tematicky zaměřuje na aspekty stárnutí a stáří v co nejširším kontextu, ale především na podporu zdraví ve stáří, zdravé stárnutí a zdravotní politiku.
medicína
Ukázky

Úvod do gerontologie

130 Kč
104 Kč
Mozek a důvěra - 20%
Kniha Mozek a důvěra přináší zcela nové vysvětlení základů morálky, což nás nutí znovu promyslet původ jedné z našich nejuctívanějších hodnot. Průkopnice neurofilozofie Patricia Churchlandová ukazuje, že morálka má původ v biologii mozku.
medicína
Ukázky

Mozek a důvěra

180 Kč
144 Kč
Stručná biostatistika pro lékaře - 20%
Předkládaná publikace si bere za cíl seznámit stručnou formou především lékaře se základními metodami používanými při hodnocení medicinských dat. Jsou zde popsány principy induktivního statistického uvažování.
medicína
Ukázky

Stručná biostatistika pro lékaře

110 Kč
88 Kč
Zkušební testy z patologické fyziologie - 20%
Soubor testových otázek z patologické fyziologie je určen studentům oboru všeobecného lékařství.
medicína
Ukázky

Zkušební testy z patologické fyziologie

170 Kč
136 Kč
Infekční nemoci ve standardní a intenzivní péči - 20%
Učebnice poskytuje základní poznatky o infekčních nemocech seřazených podle orgánových systémů, obsahuje jejich popis s cílem vytvořit konkrétní představu o jejich průběhu, léčbě a ošetřovatelské péči.
medicína
Ukázky

Infekční nemoci ve standardní a intenzivní péči

230 Kč
184 Kč
Klinická pediatrie - 20%
Moderní učební text státnicového oboru navazuje na publikaci motolských autorů Preklinická pediatrie (Galén, 2003 a 2007) a představuje nové a ucelené zpracování pediatrických oborů.
medicína
Ukázky

Klinická pediatrie

950 Kč
760 Kč
Moderní psychologie - 20%
ato praktická příručka shrnující základní poznatky psychologické vědy je určena především čtenářům, kteří ocení její aktuálnost, sdělnost, přehledné uspořádání a kompaktní rozsah.
medicína
Ukázky

Moderní psychologie

297 Kč
238 Kč
Interakční psychologický výcvik - 20%
(1x)
V přípravě pedagogů, psychologů a ostatních příbuzných oborů má interakční psychologický výcvik nezastupitelné místo. Orientuje se na rozvíjení sociálních dovedností i na prohlubování profesních kompetencí studentů.
medicína
Ukázky

Interakční psychologický výcvik

212 Kč
170 Kč
Demence a jiné poruchy paměti - 20%
Publikace přináší kompletní obraz o poruchách paměti a demence, jejich typech a klinické prezentaci. Rovněž uvádí, jaké jsou jejich příčiny či co se v současnosti z této oblasti zkoumá, a také jak lze uvedené poruchy léčit.
medicína
Ukázky

Demence a jiné poruchy paměti

195 Kč
156 Kč
Dívčí a chlapecká identita - 20%
Problematika dívčí a chlapecké identity je jedním z nejaktuálnějších témat na hranici sociální a vývojové psychologie a psychologie osobnosti.
medicína
Ukázky

Dívčí a chlapecká identita

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 544 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 55 > >>