Nejprodávanější Kniha v roce 2020
hudba

Slovníček základních hudebních pojmů - 11%
Obsahem knihy je výklad základních hudebních pojmů, s kterými se v notách a v hovorech o hudbě setkávají začínající hudebníci.
hudba

Slovníček základních hudebních pojmů

135 Kč
120 Kč
Johann Strauss (anglická verze) - 11%
Téměř jedno století určovali oba králové valčíků otec a syn Straussové hudební poměry Rakouska. Otcův Pochod Radeckého nám zní v uších jako symbol časů starého dobrého císařství, a ještě více slavných melodií je známo od syna...
hudba

Johann Strauss (anglická verze)

297 Kč
264 Kč
Dvorná hra a vysoká láska. Uvedení k trubadúrskému zpěvníku R - 11%
(1x)
Monografie se věnuje trubadúrskému zpěvníku R, středověkému rukopisu obsahujícímu přes tisíc básní a jiných, v převážné většině okcitánsky psaných textů, a ukazuje, jakým způsobem jej lze číst coby jednotný literární artefakt ve stavu zrodu.
hudba

Dvorná hra a vysoká láska. Uvedení k trubadúrskému zpěvníku R

284 Kč
252 Kč
Imagine - 11%
Jaký příběh stojí za vznikem slavného alba Johna Lennona Imagine? Kdo se na legendární desce podílel a jak všichni aktéři na natáčení vzpomínají?
hudba

Imagine

891 Kč
792 Kč
Digitální technologie v hudební tvorbě pro akustické nástroje - 11%
První část knihy tvoří práce Jakuba Rataje Převod pohybu lidského těla na zvuk pomocí senzorů. Ve druhé kapitole se Jakub Rataj věnuje konkrétním východiskům a postupu při práci na inscenaci Umění manipulace.
hudba

Digitální technologie v hudební tvorbě pro akustické nástroje

155 Kč
138 Kč
Don Giovanni na Ovocném trhu - 11%
Italská opera se neustále těší velkému zájmu milovníků klasické hudby a je často využívána i v kinematografii a dalších uměleckých produkcích. Árie v libozvučné italštině tak má v povědomí mnohem širší okruh posluchačů, a každý si je může kromě divad
hudba

Don Giovanni na Ovocném trhu

441 Kč
392 Kč
Africké květiny - 11%
Africké květiny přinášejí širší zamyšlení nad jazzovou hudbou jako fenoménem, na němž stojí existence veškeré populární hudby. Autor připomíná také okolnosti vzniku a vývoje jazzu, rock’n’rollu a zabývá se hudební globalizací.
hudba

Africké květiny

223 Kč
198 Kč
Kučerovci - 11%
Kučerovci byli slavní. Nepředstavitelně. V encyklopediích o nich mnoho nenajdete, teoretici si s nimi nevědí rady, ale posluchači je milovali a milují.
hudba

Kučerovci

315 Kč
280 Kč
OKOLO100LALALA I+II - 11%
Dvojkniha a CD zaznamenávají pětiletou činnost, tedy prvních sto programů, volného společenství Přemysla Ruta a jeho přátel OKOLOSTOLA.
hudba

OKOLO100LALALA I+II

441 Kč
392 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 115 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 12 > >>