Nejprodávanější knihy v roce 2020
komiksy

Barbarella
Legendární černobílý komiks Jeana-Clauda Foresta ze šedesátých let. Sexuální revoluce a myšlenky hippies v klasickém komiksovém díle.
komiksy

Barbarella

358 Kč
Podivuhodná robotí expedice
Komiksově pojatá kniha určená dětem i dospělým, kteří milují humor, dobrodružství a sci-fi.
komiksy

Podivuhodná robotí expedice

266 Kč
Stopa legionáře II.
(1x)
Na komiksovou knihu Stopa legionáře, která mapuje historii československých legií za první světové války, navazujeme volným pokračováním s podtitulem Osudy. Najdete v ní osudy dvaceti známých legionářů, které jsou vždy popsány ve stručném životopisu.
komiksy
Ukázky

Stopa legionáře II.

338 Kč
Jack Wolfgang
Komiksů s antropomorfními zvířaty je hodně, ale těch, ve kterých taková zvířata nejen žijí promíšeně s lidmi, ale kde se také řeší problémy z podobného soužití plynoucí, je už mnohem méně.
komiksy
Ukázky

Jack Wolfgang

583 Kč
Zóna
Zapomeňte na severskou detektivku, nejdrsnější příběhy se odehrávají v Gemeru! Neboli v Zóně, tajuplném prostoru mezi Rimavskou Sobotou a Londýnem, kam svůj nový komiksový příběh umístil Daniel Majling, autor kultovního komiksu RUDO.
komiksy
Ukázky

Zóna

311 Kč
Zpráva pro Adolfa 1
(1x)
Naprostá klasika japonského komiksu v podání "boha mangy", Osamua Tezuky! Příběh tří Adolfů, velmi odlišných a vzájemně vzdálených, přesto propojených jedním zásadním tajemstvím.
komiksy

Zpráva pro Adolfa 1

782 Kč
Úsměv
Citlivý i humorný grafický román Úsměv, založený na skutečné životní zkušenosti autorky, patří k tomu nejlepšímu, co může současná komiksová tvorba dospívajícím čtenářům a čtenářkám nabídnout.
komiksy

Úsměv

332 Kč
Bez vlasů
(6x)
Tereza si nikdy nemyslela, že bude mít pleš dřív než její kluk. Neuměla si představit, že se jí bude stýskat po culíku, který ji lechtal na zádech.
komiksy
Ukázky

Bez vlasů

349 Kč
Tankerka Jedna
První splátka velkého dluhu! Po třiceti letech se konečně můžete seznámit s ikonickou postavou světového komiksu – brutální Tankerkou.
komiksy

Tankerka Jedna

449 Kč
Oči kočky
(2x)
Fascinující apokalyptická mikropovídka s krajně úsporným textem, vyprávěná v drtivé většině výtvarně, od roku 1978 stále znovu vychází, je stále znovu čtena a stále znovu ohromuje.
komiksy

Oči kočky

448 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>