Nejprodávanější tituly v roce 2020
rock

Zlý noty na večeři
Remasterovaná reedice druhého alba skupiny Wohnout.
rock

Zlý noty na večeři

197 Kč
Žádnej Santa
Vánoční rockové album Petra Štěpánka a přátel – Žádnej Santa přináší kolekci vánočně laděných rockových písní i tradičních koled v rockové úpravě.
rock

Žádnej Santa

233 Kč
Appetite For Destruction
Jedna z nejlegendárnějších rockových kapel hudební historie Guns N' Roses vydává reedici svého debutového alba Appetite For Destruction: Locked N' Loaded Edition. Jde o Svatý grál, který nesmí chybět ve sbírce žádného pravého fanouška.
rock

Appetite For Destruction

287 Kč
Deep Purple In Rock
Remasterovaná reedice čtvrtého alba kapely Deep Purple - In Rock na purpurovém vinylu.
rock

Deep Purple In Rock

710 Kč
Electric Light
Album držitele BRIT Award a tří nominací na Grammy.
rock

Electric Light

359 Kč
EvoLucie

Lucie - česká „skupina století“ vydává poprvé po dlouhých šestnácti letech studiové album. Po veleúspěšném comebackovém turné a zářezu v podobě vyprodaného Edenu logicky následuje i nová nahrávka, která navazuje na dlouhou řadu hitů skupiny.

rock

EvoLucie

323 Kč
Happy Xmas
Britský kytarista, zpěvák a skladatel Eric Clapton vydává své první vánoční album Happy Xmas, které vyjde 12. října. Jedná se o 24. studiovou desku, která přichází dva roky po vydání alba I Still Do.siky s těmi
rock

Happy Xmas

1 061 Kč
How The West Was Won
Nahrávka How The West Was Won vyšla poprvé jako 3CD v květnu 2003, na DVD potom o několik měsíců později. Jedná se o záznam z turné z roku 1972 zachycený na dvojici koncertů v Kalifornii.
rock

How The West Was Won

386 Kč
ChangesTwoBowie
Hudební chameleon patří k nejinovativnějším a nejinspirativnějším umělcům hudební historie. Ovlivnil mnoho následovníků včetně řady českých muzikantů. Když v roce 2002 BBC vyhlásila anketu o největšího Brita, umístil se Bowie na 29. místě.
rock

ChangesTwoBowie

854 Kč
Raise Vibration
Americký zpěvák, skladatel, producent, multi-instrumentalista i příležitostný herec a fotograf. Na novém albu se spojil slegendárním producentem Henrym Hirschem a navrátil se ke svému původnímu typickému syrovému zvuku.
rock

Raise Vibration

647 Kč
Scream For Me Sarajevo
Paul Bruce Dickinson je zpěvák, skladatel, šermíř a pilot, který se nejvíce proslavil působením v heavymetalové skupině Iron Maiden. Do roku 1980 působil v kapele Samson, ale v roce 1981 se připojil k Iron Maiden.
rock

Scream For Me Sarajevo

791 Kč
The Now Now
Krátce po vydání desky Humanz se nejslavnější virtuální kapela vesmíru hlásí zdalší albovou novinkou. Nahrávka vznikla během února 2018 vkoprodukci dvojice James Ford a Remi Kabaka a sestava hostů není ani zdaleka tak široká jako na Humanz.
rock

The Now Now

647 Kč
The Story So Far (The Best Of)
Kompilace skladeb na CD britské hardrockové skupiny Def Leppard.
rock

The Story So Far (The Best Of)

305 Kč
Unzipped
Album Unzipped anglické hardrockové skupiny Whitesnake založené Davidem Coverdalem v roce 1977.
rock

Unzipped

197 Kč
Walk Between Worlds
17. album skupiny Simple Minds.
rock

Walk Between Worlds

314 Kč
Bombarďák-3FO3
Ideální deska nejen pro děti vám dodá veselou a dobrou náladu. Třetí album rozpustilé party Bombarďák nenechává nic náhodě a punkově přiznává, že vedle rocku jsou i country, ska a folk zábavnou muzikou. Vše se ale musí podávat bombarďáckým stylem.
rock

Bombarďák-3FO3

269 Kč
Concurrere
Na novém, pátém albu, kyjovká kapela Narajama originálním způsobemm míchá moravský folklór s rockem. Krásný zpěv a cimbál Bohdanky Petrů Menšíkové posouvá kapelu až k artrockovým kompozicím.
rock

Concurrere

269 Kč
Jakub Noha 4CD BOX 1.
Dva boxy a každý z nich obsahuje čtyři CD. Celkem tedy osm alb odhaluje, jakou výjimečnou osobností je na české hudební scéně Jakub Noha.
rock

Jakub Noha 4CD BOX 1.

719 Kč
One More Light
Pro Linkin Park je tato deska krokem do neznáma. Kapela, jejíž tvorba byla vždy spojována s rockem, vystoupila ze své komfortní zóny, zariskovala a natočila klasickou popovou nahrávku.
rock

One More Light

386 Kč
Seance
Reedice populárního, dlouho již nesehnatelného alba Seance kapely Priessnitz z roku 1996. Album prošlo remasteringem o který se postaral zvukový mistr Dan Václavek a drobnou úpravou obalu. CD je zabaleno v papírovém rozkládacím digisleevu.
rock

Seance

269 Kč
Zobrazuji 161 - 180 z 233 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 12 > >>