Nejprodávanější tituly - leden 2021

V mrazivých časech
(1x)
Na počátku vyšetřování je několik zdánlivých sebevražd, které zaujmou komisařovu pozornost, protože se u každé z nich najde nakreslené prapodivné znamení, naznačující, že věci se zřejmě nemají tak, jak na první pohled působí.

V mrazivých časech

341 Kč
Zátopek
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
Ukázky

Zátopek

423 Kč
Zlatá jablka
(1x)
Hrst jižanských povídek spojených společnými postavami a tvořící modernistický román.
Ukázky

Zlatá jablka

253 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
Ukázky

Anežka

314 Kč
Až po uši v mechu
(1x)

Krásně ilustrovaný pohádkový příběh nás zavede doprostřed hlubokého lesa, kde žijí Bertík a Josefka. To jsou dva malí trnkové, kteří dohlížejí na to, aby v lese vše dobře fungovalo.

Ukázky

Až po uši v mechu

221 Kč
Bludiště
(3x)
V této nádherně ilustrované knize najdete 15 velkých dvoustránkových obrazů složitých a kouzelných bludišť. Vydejte se na cestu tímto fantastickým světem podzemních měst, horkovzdušných balónů, vesnic postavených na stromech a strašidelných domů.

Bludiště

260 Kč
Krizové situace výchovy a výuky
Autoři popisují část podstatných výchovných problémů projevujících se v současné rodině a hlavně ve školním prostředí. Zaměřují se především na konkrétní příběhy a situace ve školním prostředí.
Ukázky

Krizové situace výchovy a výuky

99 Kč
Macbeth / Macbeth
(3x)
V úvodní studii se Hilský věnuje vzniku a výkladu této slavné tragédie. Následují anglický originál hry a jeho český překlad, které jsou uspořádány na stránkách proti sobě a opatřeny poznámkami pod čarou.

Macbeth / Macbeth

376 Kč
Magorova summa III.
Soubor básnického díla básníka, esejisty a významného kulturního organizátora Ivana M. Jirouse, nositele Ceny Jaroslava Seiferta.

Magorova summa III.

429 Kč
Mluviti pravdu
(4x)
Román psaný podle skutečného příběhu, který hlavní hrdina na sklonku svého života vypráví autorovi, jenž na jeho základě bilancuje i svůj vlastní život. Válka, lidské utrpení, ale i životní láska, tajné sny, lidská síla a odvaha.

Mluviti pravdu

269 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100