Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - leden 2021
česká

Ideální manžel
Slavná "salonní komedie" mistra břitkého anglického humoru.
česká

Ideální manžel

189 Kč
Kauza Jan Masaryk (nový pohled)
(1x)
Pátrání po okolnostech smrti Jana Masaryka připomíná křižovatku slepých uliček. Ať už kriminalisté, historici a publicisté sledovali domněnku ministrovy sebevraždy, anebo se vydali po stopách a motivech vražedného činu,...
česká
Ukázky

Kauza Jan Masaryk (nový pohled)

294 Kč
Kruh
(3x)
Druhý díl detektivní trilogie s komisařem Martinem Servazem, jež se stala bestsellerovou senzací ve Francii! Aby vrchní komisař Servaz případ vyřešil, musí se ponořit do své vlastní minulosti a znovu otevřít své staré rány...
česká
Ukázky

Kruh

449 Kč
Legendy české fantasy II.
Legendy české fantasy – naši nejlepší spisovatelé v jedinečném projektu! Exkluzivně pro tuto příležitost napsalo pět předních autorů samostatný text ze svého nejznámějšího a nejoblíbenějšího cyklu.
česká
Ukázky

Legendy české fantasy II.

338 Kč
Leonardo da Vinci
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
česká

Leonardo da Vinci

224 Kč
Mandaly mezisvětí
Kniha povídek z let 1986–2015 je pokusem o vytvoření jakési „holografické mandaly“, jejímž ústředním bodem jsou tři základní otázky: Kdo jsme? Odkud jsme přišli? Kam jdeme? Kdokoliv se jimi upřímně zabývá, dojde k Sókratovu Vím, že nic nevím.
česká
Ukázky

Mandaly mezisvětí

214 Kč
Markéta Lazarová
Baladický příběh odehrávající se v dávné drsné minulosti, známý i z působivého filmového zpracování Františka Vláčila.
česká

Markéta Lazarová

151 Kč
Mefistův rukopis
Renomovaný autor historických románů ve své nové knize, zasazené do skutečných historických reálií, rozehrává strhující příběh o pátrání po tajemné knize, inspirovaný osudem proslulého rukopisu, který dodnes nebyl rozluštěn.
česká

Mefistův rukopis

89 Kč
Pán věže
Druhý díl trilogie Stín krkavce.
česká

Pán věže

404 Kč
Ploty z kostí
Někdo vypustil nejvražednější ze stvoření Temného mága – sirény. Nad Orcigardem zní orčí bubny a elfské rohy. Paedwankové a bývalí Tourainovi Psi procházejí zemí, zabíjejí a zotročují. Nechávají za sebou jen ploty z kostí.
česká

Ploty z kostí

268 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100