Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
zdraví a výchova dětí

Kreslené hlavolamy pro předškoláky - 20%
Barevná kniha pro děti od 4 let nabízí rozmanité kreslené hlavolamy různých obtížností, při nichž se mohou předškoláci zabavit, ukrátit si dlouhý čas, ale také strávit veselé chvilky společně s rodiči. Čeká na ně 122 zábavných hádanek, omalovánek a rébusů.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Kreslené hlavolamy pro předškoláky

144 Kč
115 Kč
Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty - 20%
Publikace se zaměřuje zejména na oblast pojetí psychologie, na to, jakým způsobem reaguje na současné požadavky kurikulární reformy. Hlavní důraz je kladen na psychologické porozumění didaktickým otázkám.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty

254 Kč
203 Kč
Cvičení dětí s rodiči - 20%
Knihu využijí nejen aktivní rodiče, hledající vyžití v rámci společně stráveného času s dětmi, ale i mateřská a rodinná centra, stejně jako vedoucí cvičení určených pro rodiče a děti a v neposlední řadě i centra volného času a domy dětí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Cvičení dětí s rodiči

127 Kč
102 Kč
Prvních 365 dní v životě dítěte - 20%
Ojedinělá a didakticky velmi cenná publikace dokumentující psychomotorický vývoj dítěte v prvním roce života. Původní publikace byla přeložena v 36 zemích světa. Předkládaná publikace obsahuje nový komentář ke zcela unikátním fotografiím.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Prvních 365 dní v životě dítěte

186 Kč
149 Kč
Třídní klima a školní klima - 20%
Publikace shrnuje odborné poznatky o klimatu třídy a školy v praktickém kontextu tak, aby byla zřejmá souvislost jednotlivých faktorů klimatu, a doplňuje je řadou příkladů z praxe.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Třídní klima a školní klima

339 Kč
271 Kč
Vývoj dětské řeči krok za krokem - 20%
Řeč je schopnost, která je dána pouze člověku. Její rozvoj je těsně svázán s rozvojem myšlení, a proto si zaslouží veškerou rodičovskou pozornost.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Vývoj dětské řeči krok za krokem

166 Kč
133 Kč
Analýza vyučování - 20%
Vyučovací proces lze poměrně jednoduše a jednoznačně vymezit - žáci se učí a učitel řídí jejich učební činnosti. Ale vyučování je i přes všechna možná jednoduchá vymezení poměrně složitým procesem, do kterého vstupuje mnoho prvků.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Analýza vyučování

271 Kč
217 Kč
Budeme mít děťátko - 20%
Jste těhotná žena, rodička či matka malého dítěte? Tak tato kniha je určena právě vám. Přináší odpovědi na otázky ohledně tělesných i psychických změn v průběhu těhotenství, radí, jak dodržovat správnou životosprávu, jaké speciální cviky provádět.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Budeme mít děťátko

186 Kč
149 Kč
Hodnocení žáků - 20%
Hodnocení žáků ve vyučování, jako nezbytná součást výchovně-vzdělávacího procesu, je velice složité. Dotýká se všech účastníků vyučovacího procesu .
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hodnocení žáků

229 Kč
183 Kč
Nadání a nadaní - 20%
Problematika nadání je po řadu let zkoumána nejen v psychologii a pedagogice, ale zajímají se o ni i další obory. V současné době se toto téma stalo velmi aktuálním a v souvislosti se změnami ve školství mu věnuje stále větší pozornost i široká veřejnost.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Nadání a nadaní

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 110 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>