Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
humor

Sejdeme se v pět - 20%
Žít single má své nesporné výhody. Děláte si, co chcete, nikdo nenechává oholené vousy v umyvadle a netrousí špinavé ponožky na trase obývák–ložnice. Přesto občas pocítíte potřebu s někým život sdílet.
humor
Ukázky

Sejdeme se v pět

189 Kč
151 Kč
Slepičí polévka pro duši - Co ten pes zase provedl? - 20%
Co to ten pes zase provedl? V této zábavné kolekci příběhů o našich psích společnících rozpoznáte i toho svého. Najdete tu kapitoly o psech, kteří zachraňují životy, i o těch, kteří pomohli lidem v uzdravení.
humor
Ukázky

Slepičí polévka pro duši - Co ten pes zase provedl?

239 Kč
191 Kč
Vojna bez řemenu - 20%
(1x)
Děj knihy je zasazený do období 1968-1970 těsně po invazi sovětských soudruhů a jejich přátel z Varšavské smlouvy do tehdejšího Československa, tedy do doby, kdy autor vykonával vojenskou základní službu.
humor
Ukázky

Vojna bez řemenu

250 Kč
200 Kč
Zřícenina na krku a jiné katastrofy - 20%
Etymoložka se zaměřením na blechy, prarodiče žijící ve třpytivé minulosti, hrabě s hlavou v oblacích, tři rozmazlené ratolesti a zámek, ve kterém je víc místností s břečťanem než s funkčním vytápěním.
humor
Ukázky

Zřícenina na krku a jiné katastrofy

382 Kč
306 Kč
Zvěrolékař na cestách - 20%
(1x)
Autor si ve svých třiceti letech už stihl vybudovat praxi na britském venkově a zároveň procestovat kus světa od africké džungle, přes východní Asii až po Nový Zéland.
humor
Ukázky

Zvěrolékař na cestách

209 Kč
167 Kč
Bílí baroni ani bílý plášť nezakryje zelené mozky - 20%
(1x)
Fakulta vojenské lékařské školy v Hradci Králové je dějištěm úplného ohňostroje gagů, skečů a absurdních situací.
humor
Ukázky

Bílí baroni ani bílý plášť nezakryje zelené mozky

209 Kč
167 Kč
Experimentální atlas mužů - 20%
Toho doma nechci!... aneb vyhněte se osudovému omylu! Neulovili jste náhodou do své domácí sbírky smrtelně jedovatý exemplář?
humor
Ukázky

Experimentální atlas mužů

189 Kč
151 Kč
Kde spí lufťáci - 20%

Veselé vzpomínky známé české herečky a spisovatelky na chvíle odpočinku Protože luftu, přesněji čerstvého vzduchu, je ve městě proklatě málo, zavede vás oblíbená česká autorka na hory, k rybníku, k moři… A spát se bude všemožně – pod širákem, ve stanu, horské boudě, na chatě či chalupě, ale i pohodlně v hotelu a penziónu.

humor
Ukázky

Kde spí lufťáci

209 Kč
167 Kč
Muž s kanadským trávníkem - 20%
Povídka Muž s kanadským trávníkem patří mezi polozapomenuté literární počiny legendárního spisovatele a humoristy Miloslava Švandrlíka.
humor
Ukázky

Muž s kanadským trávníkem

99 Kč
79 Kč
Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2 - 20%
(1x)

Uličníci z Posázaví znovu v akci Žáci Kopyto a Mňouk mají už zase napilno. S nadšením se pouští do nových lumpáren i sportovních zápolení, a jak už je u nich zvykem, ne vždy vše dopadne tak, jak si původně plánovali. Kapitán Ošmera si ani tentokrát neodpočine, malí detektivové ho totiž pořádně zaměstnávají.

humor
Ukázky

Neuvěřitelné příhody žáků Kopyta a Mňouka 2

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 145 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 .. 15 > >>