Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
podle věku

Základní ošetřovatelské postupy v péči o novorozence - 20%
Publikace je určena studentům a sestrám oboru ošetřovatelství a porodní asistence. Jsou v ní zdokumentovány vybrané ošetřovatelské postupy od jejich prvního uvedení až po moderní současnost.
podle věku
Ukázky

Základní ošetřovatelské postupy v péči o novorozence

220 Kč
176 Kč
Historie ošetřovatelství - 20%
Kniha je koncipovaná jako učebnice pro obor ošetřovatelství a poslouží rovněž všem, pro které je historie oboru součástí profesní identity.
podle věku
Ukázky

Historie ošetřovatelství

212 Kč
170 Kč
Ošetřovatelství v gynekologii a porodnictví - 20%
Učebnice ošetřovatelství zaměřená na problematiku gynekologie a porodnictví doplňuje řadu učebnic ošetřovatelství pro klinické obory.
podle věku
Ukázky

Ošetřovatelství v gynekologii a porodnictví

271 Kč
217 Kč
Psychologie 1. díl - 20%
Učebnice psychologie podává teoretický výklad obecné psychologie, seznamuje s metodologií, zabývá se vývojovou psychologii, základy pedagogiky a základy sociální psychologie.
podle věku
Ukázky

Psychologie 1. díl

229 Kč
183 Kč
Člověk, jeho mozek a svět - 20%
Kniha přináší některé poznatky o nejkomplikovanější stavbě, kterou na Zemi máme - o lidském mozku. Osloví jistě čtenáře z řad studentů psychologie, pedagogických oborů, sociologie, medicíny, ošetřovatelství, rehabilitace, ale i odborníky zmíněných oborů.
podle věku
Ukázky

Člověk, jeho mozek a svět

339 Kč
271 Kč
Grafologie - 20%
Písmo o nás prozrazuje mnohé. Jak je možné „číst“ v lidském písmu, na to se snaží odpovědět disciplína zvaná grafologie. Publikace přehledně shrnuje základy grafologie, podává přehled o grafologických znacích a jejich psychologických významech.
podle věku
Ukázky

Grafologie

229 Kč
183 Kč
Nespavost a jiné poruchy spánku - 20%
Kniha přináší kompletní přehled informací o spánkových poruchách. Vysvětluje, co jsou spánkové poruchy, jaké jsou jejich typy, příčiny, klinické projevy i způsoby a možnosti diagnostiky a komplexní léčby.
podle věku
Ukázky

Nespavost a jiné poruchy spánku

212 Kč
170 Kč
Daseinsanalýza - 20%
Zejména studenti humanitních oborů, filozofové a psychoterapeuti jistě ocení novou knihu renomovaného českého autora doc. PhDr. Pavla Hlavinky, Ph.D.
podle věku
Ukázky

Daseinsanalýza

125 Kč
100 Kč
Farmakologie - 20%
Základní a dlouho očekávaná učebnice pro studenty zdravotnických oborů na lékařských a zdravotně sociálních fakultách i vyšších odborných školách. Text je doplněn mnoha grafy a praktickými příklady z praxe. Kniha obsahuje velké množství praktických p
podle věku
Ukázky

Farmakologie

365 Kč
292 Kč
Francouzština pro lékaře - 20%
Publikace, která je na našem trhu zcela ojedinělá a nemá u nás konkurenci, seznamuje čtenáře s vybranými nejdůležitějšími oblastmi klinické medicíny - samozřejmě včetně potřebných výrazů a slovních obratů z anatomie, fyziologie, patofyziologie...
podle věku
Ukázky

Francouzština pro lékaře

458 Kč
366 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 114 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>