Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2021
komiksy

Načmáranec
(3x)
Betty Couvreurová žije ve stínu své matky Maud, slavné autorky fantastických příběhů pro děti. Trpí záchvaty ztráty řeči… zato její dospívající dcera Clara toho napovídá až moc.
komiksy
Ukázky

Načmáranec

448 Kč
Nesnáším Pohádkov 2: Kulma drát
Pokračování komiksového hitu NESNÁŠÍM POHÁDKOV od držitele Eisnerovy ceny a autora bestsellerů Skottieho Younga (ČARODĚJ ZE ZEMĚ OZ; FORTUNATELY, THE MILK; LITTLE MARVEL) je zřejmě nejzásadnější fikcí od dob vynálezu slova.
komiksy

Nesnáším Pohádkov 2: Kulma drát

332 Kč
Orange 3
Naho se s překvapením dozvídá, že dopis z budoucnosti dostal i Suwa. Oba kamarádi se rozhodnou spolupracovat a zachránit Kakerua společně, jenže jejich činy vedou jen k tomu, že se přítomnost mění příliš rychle...
komiksy

Orange 3

224 Kč
Senzační sportovci
25 mimořádných žen a 25 mužů překonává při sportu své fyzické i psychické hranice. Kdo vyhraje medaili a kdo získá srdce diváků? Na cestě historií čtenář objeví skutečný význam ryzího sportovního ducha!
komiksy
Ukázky

Senzační sportovci

359 Kč
Zbláznění
(2x)
U Ellen Forney krátce před třicítkou propukla bipolární porucha. S nadhledem a s humorem dává nahlédnout do epizod, kdy se její život „rozjede“ a ona nad ním ztrácí kontrolu.
komiksy
Ukázky

Zbláznění

89 Kč
Babylon Berlín
Berlín v roce 1929: politické pouliční bitky, ilegální noční kluby – život ve městě připomíná tanec na vrcholu sopky. Berlínská policie se v té době proslavila moderními vyšetřovacími postupy, ale když se mladý komisař Gereon Rath pustí...
komiksy

Babylon Berlín

449 Kč
Bouncer
Jodorowského scénář nás zavádí do doby po konci občanské války, kdy někteří vojáci Jihu sice pateticky vyhlašují pokračování v boji za ideály Konfederace, ale my otřeseně sledujeme, jak se propadají jen k nízkým osobním cílům a k násilí.
komiksy

Bouncer

898 Kč
Cyklokomiks
Zábavné stripy ze světa cyklistiky pro profíky i pro hobíky, v nichž se o této oblíbené outdoorové činnosti dozvíte ledacos nového a zároveň si připomenete, co k ní neodmyslitelně patří.
komiksy

Cyklokomiks

242 Kč
Garfield slaví večeři  č. 53
Další nadílka garfieldovských stripů. Slavný kocour už překročil padesátku a možná mu přibylo pár kil a brad, ale důležité je, že mu neubylo zábavnosti.
komiksy

Garfield slaví večeři č. 53

134 Kč
Indián Umpa-pa
Souborné vydání komiksové klasiky.
komiksy

Indián Umpa-pa

449 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 418 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 42 > >>