Nejprodávanější Kniha - leden 2021
medicína

Laboratorní diagnostika - 11%
Třetí, rozšířené a aktualizované vydání obsahuje nové kapitoly - laboratorní diagnostika v ortopedii, neurochirurgii a tranfuzním lékařství.
medicína

Laboratorní diagnostika

1 800 Kč
1 600 Kč
Profesní psychohygiena terapeuta - 11%
Známý psychoterapeut Jeffrey Kottler nám touto publikací předkládá spíše cvičebnici než knihu – aby jejím prostřednictvím terapeuty co nejvíce zaangažoval a stimuloval k aktivní spolupráci. Činí tak prostřednictvím různých dotazníků, cvičení a námětů ...
medicína

Profesní psychohygiena terapeuta

284 Kč
252 Kč
První pomoc II - 11%
(1x)
Přepracované vydání úspěšné dvoudílné učebnic první pomoci pro zdravotnické obory je doplněné o nejnovější poznatky v oboru.
medicína

První pomoc II

197 Kč
175 Kč
Schizofrenie, její příčiny a léčba - 13%
Schizofrenie je duševní nemoc, se kterou si naši psychologové a psychiatři nevědí dost dobře rady. Jejich potíže se jim snaží ulehčovat různými farmaky, ale podstata nemoci a tím i způsob léčby jim stále zůstává utajen.
medicína

Schizofrenie, její příčiny a léčba

23 Kč
20 Kč
V sevření touhy
Kniha nabízí čtenářům možnost zažít svět psychoterapeutické práce s klienty se závažným sexuálním jednáním (opakovaná a kompulzivní masturbace, chatování či vyhledávání sexuálních scén či kontaktů na internetu, sex po telefonu,...
medicína

V sevření touhy

269 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
medicína

Migréna

377 Kč
354 Kč
Poruchy štítné žlázy u dětí - 11%

Publikace si klade za cíl vysvětlit rodičům srozumitelnou formou význam štítné žlázy pro vývoj jejich dítěte.

medicína

Poruchy štítné žlázy u dětí

45 Kč
40 Kč
První pomoc I - 11%
(1x)
Další vydání úspěšných učebnic první pomoci pro zdravotnické obory, přepracované hlavně na základě principů kardiopulmonální resuscitace podle Guidelines 2010 a doplněné o nejnovější poznatky v oboru.
medicína

První pomoc I

167 Kč
148 Kč
Psychologie 2. díl - 11%
Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
medicína

Psychologie 2. díl

206 Kč
183 Kč
Ó, sladké stáří - 11%
Oba autoři zobecňují vlastní zkušenosti z 85 let svého života a konfrontují je se znalostmi oborů gerontologie a geriatrie.
medicína

Ó, sladké stáří

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 149 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 > >>