Nejprodávanější hudba - leden 2021

Jedna nula
Úspěšné album Jedna nula také na vinylu s nečekaným překvapením!

Jedna nula

738 Kč
Believe
Světově proslulý, uznávaný a milovaný italský tenor Andrea Bocelli vydá 13. listopadu nové dechberoucí album Believe, které bude oslavovat sílu hudby k uklidnění duše.

Believe

1 196 Kč
McCartney III
Paul McCartney, známý pro své fantastické muzikantské schopnosti, vydal neplánované album, které celé napsal, produkoval a nahrál v kovidovém roce 2020.

McCartney III

800 Kč
Písničky nejen pro děti
Nový výběr písniček populární autorské dvojice Svěrák/Uhlíř z pohádek a televizního pořadu Hodina zpěvu.

Písničky nejen pro děti

377 Kč
Motyle
Tara Fuki, jejich šesté album vyšlo na oslavy dvacátého výročí kapely. Na starších nahrávkách křehké písně Andrey Konstankiewicz a Doroty Barové znějí v polštině, ale titulní skladba nového alba překvapí fanoušky díky českému textu Tomáše Tajchnera.

Motyle

449 Kč
Vol. 4
(1x)
Luxusní box pěti LP obsahuje kromě nově remasterované verze původního alba i řadu bonusů, knihu, plakát skupiny i záznam kompletního koncertu z roku 1973 z turné k albu „Vol. 4“.

Vol. 4

2 969 Kč
4 tenoři
4 Tenoři - Exkluzivní spojení čtyř výjimečných sólistů v jedné hudební formaci

4 tenoři

374 Kč
Delicate Sound of Thunder
Pink Floyd jsou nepochybně jednou z nejzásadnějších skupin hudební historie. Jejich experimentální rocková muzika ovlivnila miliony posluchačů a inspirovala několik generací hudebníků.

Delicate Sound of Thunder

476 Kč
Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková
(1x)
Mimořádné spojení třech výrazných pilířů české hudební scény. 2CD se záznamem koncertu ve Švandově divadle v Praze. Poslední koncert z úspěšné a beznadějně vyprodané šňůry patnácti koncertů po celé České republice v roce 2019.

Hradišťan & Spirituál Kvintet & Dagmar Pecková

359 Kč
Chceš mě? Chci tě!
Album z roku 1999 vychází nyní v remasterované podobě, poprvé na vinylu. Kromě hitu Chceš mě? Chci tě! je na něm 15 dalších písní včetně zajímavé coververze písničky Karla Plíhala Nagasaki Hirošima.

Chceš mě? Chci tě!

476 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 130 položek
1 2 3 .. 13 > >>