Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2021
předškoláci

Hravá plastelína
Hrátky s plastelínou pro děti, které se rády nechají unést fantazií a vytvoří z plastelíny originální figurky a modely. Obsahuje návody a rady pro modelování.
předškoláci

Hravá plastelína

44 Kč
Objevujeme svět! Doma - 11%
Poznávej prostředí, kde bydlíš, a nauč se názvy pro části domu, nábytek a výbavu! Leporelo pro nejmenší děti s posuvnými prvky a pestrými ilustracemi.
předškoláci

Objevujeme svět! Doma

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Noc - 11%
"Húúú..." Slyšíš? Jaké zvíře loví v noci? Co to září na noční obloze? Co je to maják a jak vypadá světluška? Jaká jiná světýlka ještě můžeme v noční tmě vidět? Ideální knížka pro všechny děti, které jsou také tak trochu nočními tvory a touží se dozvě
předškoláci

Objevujeme svět! Noc

224 Kč
199 Kč
Objevujeme svět! Tvary - 11%
Víš, co to jsou tvary? Jaký tvar má třeba létající papírový drak? Nauč se poznávat tvary jednotlivých předmětů! Co je kulaté? Co má tvar čtverce? A co trojúhelníku? Všechny základní tvary objevíš v tomto leporelu s pestrými ilustracemi.
předškoláci

Objevujeme svět! Tvary

224 Kč
199 Kč
Podívej se do svého těla - více než 100 odklápěcích okének - 11%
Tato encyklopedická knížka s odklápěcími okénky tě nechá nahlédnout do útrob lidského těla. Nauč se něco nového! Odklop více než 100 okének a zjisti, jak spolu všechny části lidského těla spolupracují a jak jsou vzájemně propojeny.
předškoláci

Podívej se do svého těla - více než 100 odklápěcích okének

314 Kč
279 Kč
Povídání na psí stráni - 11%
Kniha zahrnuje básničky a pohádky, které jsou ideální pro čtení a sdílení společných chvilek rodičů a dětí, jsou osnovou a předehrou k povídání o věcech krásy a dětských i dospělých lásek ve světě, kterému se tak jako tak nelze vyhnout.
předškoláci

Povídání na psí stráni

168 Kč
150 Kč
Připravuji se do školy - úkoly pro šikuly - 11%
V této knize najdete mnoho zábavných rad a cvičení pro předškoláky zaměřených na znalost počítání, čtení a úkolu pro procvičení jemné motoriky.
předškoláci

Připravuji se do školy - úkoly pro šikuly

89 Kč
79 Kč
ABC hvězdáře - 11%
Kniha zve začínající astronomy, především děti školního věku, do blízkého i vzdáleného vesmíru. Poskytuje základní informace o sluneční soustavě, o hvězdách a dalších vesmírných tělesech.
předškoláci

ABC hvězdáře

270 Kč
240 Kč
Bublinky - Jedna, nebo víc? - 11%
(1x)
V této knížce, která je určena pro naše nejmenší, najdete plno aktivit a "bublinek" - samolepek, které dětem pomohou rozlišovat význam slova "jeden" a "více".
předškoláci

Bublinky - Jedna, nebo víc?

62 Kč
55 Kč
Bublinky - Velký, nebo malý? - 11%
V této knížce, která je určena pro naše nejmenší, najdete plno aktivit a „bublinek“ – samolepek, které dětem pomohou rozlišovat význam slova "velký" a "malý".
předškoláci

Bublinky - Velký, nebo malý?

62 Kč
55 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 211 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 22 > >>