Nejprodávanější tituly - leden 2021
film

Havel
Drama inspirované životem a osobním vývojem Václava Havla, předního českého dramatika, disidenta a presidenta.
film

Havel

89 Kč
Ženy v běhu
S běháním je to úplně stejné jako v životě. Důležité je vydržet a nevzdávat se, když cíl je na dosah…
film

Ženy v běhu

89 Kč
Terminátor: Temný osud
Od doby, kdy Sarah Connorová (Linda Hamilton) zabránila dnu zúčtování, změnila budoucnost a přepsala osud lidské rasy, uplynuly už více než dvě dekády.
film

Terminátor: Temný osud

269 Kč
Fighter
Hvězdně obsazené biografické drama The Fighter v hlavních rolích s Markem Wahlbergem a Christianem Balem vypráví skutečný příběh o nepravděpodobné cestě Mickyho Warda za boxerským titulem v kategorii velterovy váhy.
film

Fighter

269 Kč
Jiří Suchý: Lehce s životem se prát
Muž devatera řemesel, divadelník, hudebník, textař, básník, skladatel, spisovatel, filmař, grafik, výtvarník nebo divadelní režisér… A především legenda české kultury, která ovlivnila několik generací. To byl Jiří Suchý.
film

Jiří Suchý: Lehce s životem se prát

89 Kč
Mladý gangster

Film Mladý gangster vypráví působivý skutečný příběh dělníka a jeho dospívajícího syna, Ricka Wershe Jr., který se stal tajným policejním informátorem a později drogovým dealerem, aby nakonec skončil na doživotí ve vězení.

film

Mladý gangster

89 Kč
Po čem muži touží

Charismatický cynik Karel Král, trochu šovinista a sarkastický sympaťák, na kterého ženy letí, je šéfredaktorem časopisu Playboy. Jednoho dne jeho nezávazný způsob života utrží hned několik ran...

film

Po čem muži touží

89 Kč
Vox Lux
Náctiletá Celeste přežila střelbu na střední škole a o svém traumatu složila píseň, která z ní udělala přes noc superstar. Snímek ukazuje osmnáct let života obyčejné dívky, ze které se stala žena, matka a popová ikona.
film

Vox Lux

179 Kč
Zraněná srdce
Poválečné Německo v roce 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) přijíždí do ruin rozbombardovaného Hamburku, aby se setkala se svým manželem Lewisem (Jason Clarke), britským plukovníkem, který je pověřen obnovou zničeného města.
film

Zraněná srdce

179 Kč
Klaunova zpověď
Téměř 150 minut záznamu nabízí celkem 29 audiovizuálních podob písní z let 1968 až 1994, mapujících Novákovu pěveckou dráhu, je tu ale také televizní dokumentární film režisérky Cingrošové Já budu chodit po špičkách, ...
film

Klaunova zpověď

158 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 16 položek
1 2 > >>