Nejprodávanější Kniha - leden 2021
naučné, obrazové

Hlava v hlavě - 11%
(1x)
Hlava v hlavě získala Magnesii Literu v kategorii kniha pro děti, ocenění Zlatá stuha České sekce IBBY 2014 a byla vyhlášena také za nejkrásnější dětskou knihu roku.
naučné, obrazové
Ukázky

Hlava v hlavě

446 Kč
396 Kč
V ZOO - Podívej se, kdo se schovává - 20%
(1x)
Podívej se pod okénko a najdi toho, kdo se tam schovává. Leporelo pro děti od 1- 6 let, které je naučí zábavnou formou poznávat zvířátka, která mohou vidět v zoo.
naučné, obrazové

V ZOO - Podívej se, kdo se schovává

59 Kč
47 Kč
Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami - 11%
Podívej se na pyramidu vlevo a ze samolepek dotvoř stejnou vpravo. Dokresli medvídkovi obličej. Nalep na rybníček ta zvířátka, která plavou, a na břeh ta, která žijí na souši. Dokresli vlnky na vodě a trávu na břehu..
naučné, obrazové

Pro nejmenší - Aktivity se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

naučné, obrazové

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Kde si Píťa zchladí tlapky?
Objevujte přírodu s hajným Petrem a veverčákem Píťou! Veverčákovi Píťovi i hajnému Petrovi je strašlivé horko. Píťa proto vyrazí do lesa vypátrat, jak se osvěžit. Po cestě potká několik zvířátek a ta mu prozradí, kam se chodívají zchladit.
naučné, obrazové

Kde si Píťa zchladí tlapky?

188 Kč
To je Texas - 11%
Všechno, co uvidíte v Texasu, je největší – buď ve vesmíru, nebo na světě, nebo ve Spojených státech, anebo aspoň ve městě. Miroslav Šašek se tam vydal a viděl toho spoustu: nejhrbatější býky, nejméně pohodlné boty, nejhbitější jezdce rodea...
naučné, obrazové
Ukázky

To je Texas

269 Kč
239 Kč
Zvířata z lesa - Moje první samolepky - 11%
První kniha se samolepkami a lesními zvířátky určená těm nejmenším. Naučí děti užívat si zábavu při dolepování a dokreslování roztomilých obrázků.
naučné, obrazové

Zvířata z lesa - Moje první samolepky

71 Kč
63 Kč
To jsem z toho jelen - Vyprávění o české přírodě a jejích lidech - 11%
Víte, že divočák s chutí slupne i malou srnku, zajíc je mistr kamufláže a kachna se může zamilovat do nafukovacího míče?
naučné, obrazové

To jsem z toho jelen - Vyprávění o české přírodě a jejích lidech

233 Kč
207 Kč
Kdo to nezná, není Čech
Knížka Kdo to nezná, není Čech, je pro děti od 6 let, ale i mnohý dospělý v ní najde spoustu zajímavých informací. Buďme hrdí na to, že jsme Češi !
naučné, obrazové

Kdo to nezná, není Čech

89 Kč
Pracovní sešit - Stříhání - 11%
Patří dětem nůžky do ruky? Jistě, ale stříhání by se mělo řídit pravidly a při jeho učení je nejlepší postupovat krok za krokem. Použijte tento sešit pro bezpečné a uvědomělé zlepšování manuální zručnosti vašeho dítěte.
naučné, obrazové

Pracovní sešit - Stříhání

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 106 položek
<< < 1 2 3 4 .. 11 > >>