Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - leden 2021
moudrosti, citáty, přísloví

Podivuhodné zvěsti neboli koniny - 11%
Podivnost nesmyslu, protimluvu, paradoxu přináší překvapení. Být zaskočen je prvním předpokladem myšlení. Objev podivnosti zostřuje náš zrak, úžas nad podivností je pak předstupněm otázky. Tak soudil i autor sbírky přisuzované Aristotelovi.
moudrosti, citáty, přísloví

Podivuhodné zvěsti neboli koniny

248 Kč
220 Kč
Zvládneš to... - 11%
?Souhrn nádherných ilustrací s hloubavými citáty a laskavými afirmacemi dodávají čtenáři odvahu k tomu, aby si byl vědom svých myšlenek a aby pečoval sám o sebe, ať vyznává jakýkoliv životní styl.
moudrosti, citáty, přísloví

Zvládneš to...

269 Kč
239 Kč
55 úvah o českém školství aneb Mým kapitánům - 11%
55 let s nakladatelstvím Wolters Kluwer autor Václav Trojan sice ještě nespolupracuje, ale 55 textů už mu rozhodně odevzdal (navíc je to číslo jeho letošního životního jubilea).
moudrosti, citáty, přísloví

55 úvah o českém školství aneb Mým kapitánům

347 Kč
308 Kč
Doteky přírody a moudrosti - 11%
Kniha fotografií, které byly během několika let zachyceny fotoaparátem na toulkách po různých místech světa, ale také v naší vlasti.
moudrosti, citáty, přísloví

Doteky přírody a moudrosti

234 Kč
208 Kč
Na cestě k úspěchu: Motivační citáty na každý den - 11%
Průměrný člověk stráví třicet pět procent času v práci. Tato kniha vznikla, aby pomohla z každé této hodiny udělat něco zvláštního. Díky těmto citátům objevíte radost v maličkostech, které vás posunou o míle kupředu na cestě k pracovním úspěchům.
moudrosti, citáty, přísloví

Na cestě k úspěchu: Motivační citáty na každý den

224 Kč
199 Kč
Myšlenky čínských mudrců - 11%
Myšlenky některých největších čínských myslitelů a učitelů doplněné o nádherné ilustrace na každé stránce. Tato hluboce moudrá a utišující slova se vztahují i k dnešní době, stejně jako k době před několika stoletími.
moudrosti, citáty, přísloví

Myšlenky čínských mudrců

224 Kč
199 Kč
Malý příslovníček - 11%
Malý příslovníček je sestaven z nejznámějších, i méně známých českých přísloví, která vycházela ze zkušeností našich předků a odrážela poznatky z běžného života.
moudrosti, citáty, přísloví

Malý příslovníček

125 Kč
111 Kč
Malý pranostikář - 11%
Malý pranostikář je sestaven z nejznámějších, i méně známých pranostik, které vycházely ze zkušeností našich předků s proměnlivostí počasí a odrážely poznatky vztahující se často k úrodě, ale i k běžnému životu.
moudrosti, citáty, přísloví

Malý pranostikář

125 Kč
111 Kč
Moudrost a vtip Winstona Churchilla - 6%
Kniha vtipných bonmotů a epigramů Winstona Churchilla, který chápal, že v podstatě politiky je i hra, že v srdci dobrého projevu nejsou jen vážná slova.
moudrosti, citáty, přísloví

Moudrost a vtip Winstona Churchilla

186 Kč
175 Kč
Velká kniha citátů - 11%
Publikace obsahuje více než 1300 citátů rozdělených do devíti tematických okruhů (O Lásce, O přátelství, O štěstí, O času, O smrti, O moudrosti a O pravdě). Takže pokud se vám nedostává rady, útěchy či inspirace, v této knize ji docela určitě naleznete.
moudrosti, citáty, přísloví

Velká kniha citátů

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 20 položek
<< < 1 2