Nejprodávanější e-knihy - leden 2021
učebnice

Slovenščina ni težka. Slovinština není těžká - 20%
Slovenščina ni težka / Slovinština není těžká je vysokoškolská učebnice slovinštiny pro začátečníky určená českým slovenistům a slavistům.
učebnice
Ukázky

Slovenščina ni težka. Slovinština není těžká

290 Kč
232 Kč
Ošetřovatelské postupy v péči o nemocné III - 20%
Učebnice současných moderních ošetřovatelských postupů respektující kompetence sester a individuální přístup k řešení ošetřovatelských problémů a potřeb nemocných.
učebnice
Ukázky

Ošetřovatelské postupy v péči o nemocné III

365 Kč
292 Kč
Fyziologie dýchání - 20%
Tento učební text obsahuje přednášky z Fyziologie dýchání a je určen pro studenty programu Všeobecné lékařství na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Plzni.
učebnice
Ukázky

Fyziologie dýchání

60 Kč
48 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
učebnice
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Anglicko-český/ česko-anglický lékařský slovník - 20%
(3x)
Slovník přináší aktuální lékařské termíny a slovní spojení. Heslář zahrnuje v obou částech více než 53.000 termínů. Nepostradatelný pro každého, kdo chce překládat odborné texty z/do angličtiny.
učebnice
Ukázky

Anglicko-český/ česko-anglický lékařský slovník

290 Kč
232 Kč
Pokročilá teorie her ve světě kolem nás - 20%
Publikace je určena zejména studentům vysokých škol, kteří prošli základním kurzem teorie her a chtějí se o této disciplíně dozvědět více. Kniha klade na čtenáře nároky zběžné znalosti základů teorie her, logiky, teorie pravděpodobnosti a analýzy.
učebnice
Ukázky

Pokročilá teorie her ve světě kolem nás

297 Kč
238 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
učebnice
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Dějiny pedagogiky - 20%
Publikace je nezbytným studijním materiálem pro studenty učitelství všech fakult a všech oborů na fakultách pedagogických.Tematizuje problematiku dějin výchovy a vzdělání v období novověku a v době moderní, sleduje období 17. až poloviny 20. století.
učebnice
Ukázky

Dějiny pedagogiky

305 Kč
244 Kč
Makroekonomie - 20%
Čtvrté vydání pedagogicky osvědčené učebnice makroekonomie reaguje na změny, ke kterým došlo v posledních letech jak v české a světové ekonomice, tak i v ekonomické teorii.
učebnice
Ukázky

Makroekonomie

399 Kč
319 Kč
1000 českých slov pro cizince / 1000 Czech Words for Foreigners - 20%
Ať už se učíte česky nebo jste jen na návštěvě České republiky, je tento slovníček určen právě vám. Barevné ilustrace vám pomohou najít to správné slovo pro každodenní situace. Jednotlivá slova doplňuje fonetická transkripce, která vám usnadní výslovnost. Věříme, že tato kniha bude neocenitelným pomocníkem pro všechny cizince, kteří se chtějí naučit česky.
učebnice
Ukázky

1000 českých slov pro cizince / 1000 Czech Words for Foreigners

119 Kč
95 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 127 položek
<< < 1 2 3 4 .. 13 > >>